angels_-mom Merhaba anneler. Nasılsınız? Geçen hafta 2 li tarama için gittim ve normalde 12.haftadaydım ve ultrasyon da bir hafta önde çıktı 13.hafta olarak kaydedildi son adet tarihini değiştirdiler acaba neden bir hafta onde çıkmıs olabilir
esraizmirli angels_-mom aynı hastanedemi yaptırdınız 2li testi acaba farklı hastanedeyse ultrason farklılık gösterebiliyor bu normal bişey önden de gidebilir geridende gelebilir ☺️
Gigy angels_-mom ölçüm yapıyor cm cm ona göre bazen değişiklik oluyor haftada benim de 3 4 gün oynuyordu ultrasonda
angels_-mom esraizmirli devlet hastanesinde yaptırdım canım arastırdım da aynen geri ya da ileri çıkabiliyormuş bazen ultrasyon da yanlışlık dahi olabilir yazıyor
esraizmirli angels_-mom benimki geç döllenme mesela 2 hafta geriden geliyor ama doktorum normal oldugunu korkulacak bişey olmadıgını aöylüyor 16 haftalık olmam gerekirken 14 haftalığım ☺️ Ama ilerde bu fark kapanıyormuş genelde
angels_-mom esraizmirli şuna da Bn doktorun dediğine göre haftamı ayarladım. Hayırlısıyla gelsin bebişler🥰