Bende dogurdumm cok sukur❤️ Dunyalar guzeli kizimi 26-10-2020 (19:41) kucagima aldim❤️ Tabi bir hafta oldu dogum yapali🙈 zamanim yoktu yazmaya. Simdi yaziyorum…
Dogumdan 2 gun once kasilmalarim baslamisti ama duzensizdi ve sik degildi ertesi gunu ise surekli kasilmam oldu yine duzensizdi ama cogalmisti hatta pazar gunuydu esim evdeydi. Bana kasilma geldikce ben ayaga kalktim esimde rahatsiz oluyodu gidelim hastabeye diye bende hayir bu yalanci sanci duzensiz geliyor dedim tum gun cektim evde ve biryandan arkamdan baski hisettim surekku buyuk tavelere gitme ihtiyaci gibi gece surekli tuvalete gittim sabah oldu esimi ise saldim ama ben tabi yine ayni sanci cektim surekku oturamadim sancidan surejku tuvalete gittim esim isten geldi yemegi yedik ben yiyemedil tabi agridan ve baskidan. Esim dedi hastaneye gidelimmi ben yine hayir bu duzensiz sanci sahte dedim ama oturamyorum artik o derece esimde israr etti jinekologumu aradim oda hemen hastaneye gitmemi istedi ikinci dogum hemen olur dedi. Esim valizlere kostu hemen ben halen yok yaa dursun hele valizler bizi eve gonderirler bak gor sen dedim ama esim valizleri aldi arabay koydu acile gittik ordanda dogum odasina girdik acilmama baktirlar ben nasil olsa eve gidecekler kafasiyla uzandim hemsire demedik birden 5 CM ACIKLIK VAR EVE GONDERMIYORUZ. Bende dedim ki az daha evde ceksem gelsemmi diye hayir gonderemeyiz dedi. Bekledik ama agridan kivraniyorum adeta. Doktot saat basi geldi bakti 7 cm oldu suyumu patlatilar cunku kaka yapti bebek zannetiler kalp atisi yuksek oldugu icin. Suyum patladiktan sonra saten anlatamam o sanciyi. Arka arkaya geliyordu bi ayaga kalkktim esime sarildim bi yataga ciktim kolarimin dizlerilin ustunde durdum derik nefes alip verdim sanci sirasinda la havle vela kuvete ila bilahil aliul azim dedim surekli ve artik dayanamadim epidural istedim ama izin vermediler 8 cm oldugu icin ben halen yatakta siddetli sanci cekiom ama nefesime odaklandim esim masaj yapti yanildaki hemsire destekledi derkek iceri doktorum ve baska bi doktor daha geldi benim o an ikinma hissim geldi doktora aglayarak ikinmak istiyorum dedim oda ikin ikin ikin dedi Allahim o an oyle bi ikindim ki bagirarak ikindim ama bagirmamak elde degil vucut oyle istiyor bagira bagira ikindim ama dizlerimin ellerimin ustune duramadim titreme ve usume vardi. Doktorum hemen surt ustu yatmami istedi dondum 15 dkk ikindim sonra kizimi kucagima aldim o an ne agri ne sizi kaldi. Kesi atmadilar ama hizl ve duzensiz ikindigim icin yirtilmam oldu derinden hem icten hem distan anus deligine kadar dikislerim var. Sonra bir kez daha ikindim plasenta cikti. Ben 1 saat koynumda beklettim optup koklaeim gogsumu verdim hemen ama tutmadi. 3 saat sonra odama gecirdiler beni esimde gitmesi lazimdi aksam saat 12iydi koronadan dolayi. Gogsumu denedim hep ama ucunu tuttu hastanedeki hemsirelere sinir oldum yardim etmediler hic 2 gun kaldim eve gitttim ama meme uclarim yarilmisti artik. Ozel kremler gumus kapak kompresler kullandim fayda etmedi cunku yalnis tuttu suan 1 hafta gecti halen ucunu tutuyor eve hemsire geliyor yardima ama sutum azaldi 😭😢😢😢😢 halen yalnis tutuyor agzini tam acmiyor sagiyorum sutumu ama cok az kaldi tek sikintim sorunum bu yardim edin lutfen ucunu nasil iylestirebilirim ve nasil dogru tutmasi lazim ? Videolara bakarak deniyorum ama olmuyor hemsirede yardim etiginde oluyor ama kendi basiman denedimde olmuyor😞 onun disinda dikislerim cok aciyor yuruyemiom vucutumda agriyor kas agrisi ve asiri derecede uykusuzum😭😭😢 aglama ihtiyaci var surekli neyse uzun oldu sorulariniz varsa yazin❤️