gkcy EceEgemen ziyaretçi tamam dersin almasın onları zaten bende istemem gelen giden olsun ama eş ne bileyim aynı evde yaşıyoruz aynı evde yaşıcaz birlikte 🤷♀️
DaisyMom Krizantem_ videoya izin vermeme gibi bir hakki yok doktorunuzun.Benim esimin girmedigi zamanlarda ben videoyu aciyorum telefondan yatip o beni muayene ederken bir yandan video cekiyorum.O kadar para veriyoruz izin almasanda olur.
Krizantem_ DaisyMom Zaten gitmek istediğim doktora ileri haftaya randevu olduğu için mecburiyetten kendisine almıştım onunla devam etmeyeceğim bir daha.
[silindi] DaisyMom videoya izin vermeme hakki var, muayene esnasinda doktor tolerans gosterip izin vermistir, verir ama bu kisisel tercihi. Normalde doktor muayenesi bunu kapsamiyor ve etik degil, kayit almak cok hos karsilanmiyor sesli veya goruntulu.
Mahbuss gkcy benimde eşimi başından beri almıyorlar 2 sene bekledik bebeğimizin olmasını rabbim nasip etti hamdolsun ama eşim sadece bir kere görebildi 😔 Şuan 27. Haftadayim
Irmakkk01 gkcy benim hastanem de hemsirem özellikle soruyor yanına biri gelecekmi diye eşim diyorum doktor gelmeden eşimi çağırıyor oda yanımda beraber bakıyoruz bebeğimize 😍
Baharhnm gkcy Daha ilk bebeğimiz eşim çok heyecanlıydı 5 ay oldu bu 5 ay içinde iki kez düşük tehlikesi geçirdim. Eşim de hep çok korktu en son gittiğimizde bahsettik bir kez kalp atışını duysun görsün içi rahat etsin dedim. Videoya al göster eşini içeri almamız mümkün değil dediler😔
Eminesendur Yanında 1kişi olmasına bişe demiyorlar ki maske takıyoruz kendileri daha riskli binlerce insana bakıyorlar hasta olabilirler mesafe ve maske takıldıktan sonra insanların heyecanına en çok destekci aradığı bu zamanda böyle yapmaları biraz bahane
Smyy34 gkcy 7nci aya kadar benimde eşimi almadılar 7 ay dan sonra her gittiğimde artık alıyorlar ha bide ayrıntılı ultrason da da alıyorlar özel hastanede
Minigim20 gkcy yok canım olmuyor tuhaf bizde ozele gidiyoruz eşim her zaman yanım da devlet olsa anlarım da
Minigim20 EceEgemen evet ben böyle şaşıyorum böyle rahat hastane görmedim doktorum dan memlun olmasam inanın gitmem ama mecburiyet yaşadığımız yerde tek o var özel hastahane
Bsraskmn gkcy her özel böyle değil sanırım ama benim gittiğim hastane de böyle. Doğurmama çok az kaldı eşim bugüne kadar hiç girmedi. Doktorun kapısında giremez yazıyor bende hiç sormadım girebilirmi diye açıkçası sonuçta virüs var hastane de kendince böyle bir önlem almış tartışmaya girmedim.
Syydmoomm gkcy Biz avicennaya gidiyoruz alıyorlar orda. 2. Girişimde eşim arkamdan geliyordu doktor hatta eşini naptın dedi😅
Bilibon Halimer dogrudur ben istanbul medicanaya gidiyorum ama orda aliyodu dr o yuzden dedim her yerde farkli zaten burdada bi cok ozel hastane almiyomus
Tahaninannesii gkcy ben de özele gidiyordum almıyorlardı sonra doktorumu değiştirdim. Doktora eşim girebilir mi salgından dolayı almıyor bazı yerler dedim kontrole girmeden önce. Eşin de girsin canım o kadar da değil demişti🙈 22. Haftadayım eşim son iki randevumda girebildi, ayrıntılıda da yanımda olacak inşallah😊
prensmusta gkcy 32haftalığız hepsine girdi eşim çok şükür,her muayenede de videoya çekiyor,hatta en sonki muayenemizde kayınvalidemde vardı yanımızda ,doktorum onu bile çağırdı gel babaannesi diye☺️😬
Dilarraa gkcy bende de aynısı oldu ama devlette ilk kalp atışını felan duyamadı eşim 13 haftalık olduk daha hiç bişeyi görmedi şimdi de işinden dolayı gelemiyo yanımda 😞
esrAlp Korona başlaması ile hamile kaldığımı öğrendim en başından beri özele gidiyorum eşimi almadılar odaya değil kata almıyorlar bu aynı evde yaşama mevzusu değil çok kalabalık oluyor koltuklar arası birer boşluk bırakma sosyal mesafe durumu kalmıyor . Sanırım covid in yoğun olduğu büyükşehirlerde tedbirleri daha sıkı alıyorlar şehirden şehire farklılık gösterebilir ama özeli devleti yok bence iyi oluyor bir sabah güvenlik gelmeden herkes eşi ile girmiş haşuran öksüren hamile kadına bile mesafeli oturacak yer yoktu