Babyaren ysfali06 ilk öğrendiğimden beri tüm kontrollerime eşimle gittim. Üstelik benim doktorumun ultrason odası küçücük ☺️ Oraya bile giriyor eşim. Özel hastaneye gidiyorum ☺️
Gamzecvk52 gkcy ilk defa duyuyorum devlet de almıyorlar da özelde alıyorlar eşim her türlü yanımda oluyor en son kaynanam gelmek istediği için eşim içeri girmedi yoksa her türlü benim yanımda giriyor hastalıkda olsa baba o insan evladını görmek kalp atışını duymak ister
gkcy Krizantem_ 😱 ben teşefonu unutmayıp video çekmek aklıma gelseydi doktor izin vermeseydi ozaman tartışabilirdim hem içeri almıyo hem video çektirmiyo. ona neden izin vermiyo ki
esraizmirli Krizantem_ Allah Allah o kadarda değil her gittiğimde doktorum sağolsun beni kırmadı her seferinde de tabiki çekebilirsin dedi sonuçta ilk hamilelik eşimde merak ediyor yani
Krizantem_ Blgcts Bende özele gidiyorum eşimin girmesine izin vermiyorlar videoya bile izin verilmedi.
DaisyMom Krizantem_ videoya izin vermeme gibi bir hakki yok doktorunuzun.Benim esimin girmedigi zamanlarda ben videoyu aciyorum telefondan yatip o beni muayene ederken bir yandan video cekiyorum.O kadar para veriyoruz izin almasanda olur.
haziranin25i gkcy gittiğim hastanede böyle bir prosedür yok. Ama eğer ki böyle birsey olmuş olsaydı tartışır doktorumu değişirdim. Ben annesiysem oda babası. Gelişimlerinden haberdar olmak onunda hakkı 🤗
2pasaannesi Benim gittiğim hastanede yasak yok eşim istese girebilir ama utandığı için daha hiç girmedi 😂😂
Esraugur2310 gkcy yeni doğum yaptım hamilelik boyunca eşimi almadılar covidden dolayı odada kalabalik oluşmaması için
Krizantem_ gkcy Mahrem dedi anlamadım sanki instagram da paylaşacağım ki isteyen paylaşır da eşime gösterecektim, farklı bir doktora geçtim randevu bulamadigim için kendisine gitmiştim 2 kez, daha 8. Haftamdayım umarım şimdiki doktorum izin verir
Mujizam gkcy Çok saçma eşinde Corona olsa zaten sendada olur bejik doktor çok iyi şükür her konturol da eşim kızım yanımda giriyor
SalEz Bende özele gidiyorum 34 haftalığım elim hiç görmedi video ve ultrasonda fotoğrafını görüyordu doktor değiştirdim içeri alıyorlar bu doktor ve çok övdüler yarın inşallah görücekk 😇
mrhbslm Ben özel muayenehaneye gidiyorum eşimde benimle birlikte giriyor içeri. Biz ne kadar heyecanlıysak onlarda öyle. Bunu yaşama hakları olmalı. Sanırım içeri almasalardı doktorumu bile değiştirebilirdim bu sebepten.
gkcy mrhbslm gidebileceğim 3 özel var en yakın (yakınlığı arabayla 30-40dk) birinin doktorunu beğenmedim ilgisizdi diğeri bu içeri almıyo kızıyo bu hafta 3.de şansımı denicem başka övdükleri var ama 2saat falan uzaklığı acil bişey olsa gidemem oralara kadar 😔
Gigy gkcy bu bana da saçma geldi ,biz de şu an öyle bir şey yok ama pandemi başında varmış ,üzücü yani 😟
gkcy Gigy 🥺 eşimde çok üzüldü ya birde sorunlarla ilerliyo hamileliğim kanamam olmuştu dün ki kontrolü dört gözle bekledik iyimi kötümü uyuyamadık Allaha şükür iyi 🤲 ama keşke eşimde görebilseydi yani o da 3 gündür uykusuz üzüntülüydü doktorda biliyo durumu ama hiç oralı olmadı azarladı 🤷♀️