1prensesgeliyor Bütün vitaminleri kullanmama ragmen dudagim catliyor ve kaniyor yemek yiyemez hale geldim . Bugün bime dudak kremi geliyormus acaba hamileler kullanabiliyormu zarari olmaz demi. Kullanananiz varmi aranizda.
Mom092 1prensesgeliyor canm bende ayni catliyor bide havalar sogudu mahvediyor bepanthol ün dudak kremini aldim o kadar guzel ki kanama falan durdu catlakta yok yorumlari okuyup aldim trendyoldan gercekten Müthiş bsey👍🏻
Halimer 1prensesgeliyor canım bnımde hep catlıyo kanıyor acıyo bende öyle beş kira vaseline aldım anında geçti sürüyorum valla ıkı gundur hemeencecik geçti
Astadavistabeybi 1prensesgeliyor Nivea nemlendirici aldım bana çok iyi geldi sanırım 12 lira gibi birşeydi çok memnun kaldım
Umrankalkan 1prensesgeliyor ben 3 gündür o acıyı çektim zeytinyağı varsa zeytinyağı sürün sabah akşam gerçekten faydası var ben denedim suan atlattım Allah’a şükür
1prensesgeliyor Hamilelikte o zaman herkeste olan dogal bisey. Benim diger gebeliklerimde olmamisto. Bu 3. Ü oldu.
Mom046 1prensesgeliyor Blistex kullanıyorum bende normalde de olan Bi durum rahatlatıyor yumusatıyor düzenli kullandığımda gayet iyi geliyor
1prensesgeliyor Mom046 doktorum b12 vitamin eksikliğinden olur dedi hap verdi 1 haftadir kullaniyorum ama gecmedi illaki bi krem yada bitkisel yag takviyesi istiyor çünkü
Mom046 1prensesgeliyor Evet yıllardır var bende de bepantol kullanmıştım asla iyi gelmedi bilginiz olsun