Betulmtn Kimyasal gebelik geçiriyorum. Sancim çok fazla. Ağrı kesici ilaç kullanmanın zararı olur mu? Vücuttan altilimini engeller mi? Ama duramıyorum da agridan
Sinemarslannnn Betulmtn canım bende yaşadım sıcak su çok iyi geldi bana ağrı kesiciler kanamanı kesebilir ama dayanamıyorsan parol derim sana veya hastaneye git
Derinsmom Ağrılarınız başladığına göre kanamanız yakındır bildiğim kadarıyla kanamanız başlamamıştı muhtemelen sancılarınız ondan oluyor. Ama ağrı kesici kullanmamanız daha iyi sanırım
Derinsmom Betulmtn bi kaç gün hatta bi hafta sürüyor canım ağrısı oluyor evet ama kan değerlerini kontrol et benim nerdeyse 10 gün sürmüştü🤦🏻♀️🥺 ama doktoruna sorup çok ağrın varsa ağrı kesici kullanabilirsin. Geçmiş olsun tekrardan
Hosgeldinbebek Betulmtn merhaba, Benim de kimyasal ve dün başladı bugun yoğun kanama. Geçmiş olsun size de
Betulmtn Derinsmom tamamdır çok teşekkür ederim. Dr um zaten dedi kanaman bitince değerine bakicaz bidaha diye
Hosgeldinbebek Betulmtn adet sancısı gibi var tabi, evde de yalnızım uyuyorum sürekli bişey yiyemedim
Betulmtn Hosgeldinbebek benim çok l. Siddetli sancim. Uyutmuyor da. Aynen yalnızım lokma yemedim. Saat 12 de kızımı okuldan almaya gitmem lazım nasıl gidicem bilmiyorum 😢
Hosgeldinbebek Betulmtn Allah yardımcın olsun, bursada oturuyorsanz gider alır kızınızı getiririm, acıyı çeken anlar 😇
Betulmtn Hosgeldinbebek ayy Allah razı olsun simdi yapmış kadar oldunuz. Allah ne muradiniz varsa versin 🤲 Ankaradayım ben