Merhabala arkadaşlar.Bebeğim 10 günlük(ilk bebeğim)hem mama hemde anne sütü alıyor.Sezaryen olduğum için başlarda sütüm yetersiz geldi ve çiş kaka problemi yaşadık.Ve kan uyuşmazlığına bağlı sarılık artmaya devam etti bunu azaltmak için bol bol besleyip çiş kaka yaparak atması gerektiğini söylediler ve mamaya başladık.Aptamil aldık evet çişi düzene girdi fakat 5 günlük bebeğim resmen gaz sancısı çekmeye başladı çünkü kakasını 3 günde 2 günde bir yapıyordu ve ıkınarak ama katı yapılı değil gayet sulu.Bunun üzerine doktoru Biogaia önerdi bize şuan 10 günlüğüz 2 gündür kullanıyorum ama geceleri asla durmuyor sürekli cırlayarak ağlıyor kıpkırmızı oluyor ıkınıyor bunun üstüne bu mamayı hipp almamı söyledi ona geçiş yaptık dün 1 sefer verdim sadece acaba oda etkilemiş olabilir mi? Birde çok değil günde 4 sefer 30 ml veriyorum.Lütfen yardımcı olun bebeğime çok üzülüyorum 🥺 Gaz sancısı için daha erken değil mi çok zorlanıyor mamadan önce gazını çok güzel çıkarıyordu.poposuna zeytinyağı sürüyoruz kulak temizleme çubuğuyla o bile fayda etmedi.Neler önerirsiniz tecrübeli annelerden yardım bekliyorum🥺