Merhaba kızlar bugün 39+5de kendi isteğimle hem biraz korkudan hem de kanala halen inmediği için sezeryan olmayı tercih ettim 🙈Ama gerçekten yok böyle bi rahatlık 😄Saat 3teydi ameliyatım ama boşlukta doktorum 2:10da aldı🌸ilk hastaneye geldiğimde tok tutması için serum verdiler damar yolu açarken bile acımadı 💃daha sonra önlüğümü felan giydim gelip tekerlekli sandalyeyle aldılar orda hafif korktum😄neyse ameliyathanenin önünde annemle eşimle görüşürüz diyip içeri girdim içeri soğuktur diye düşünüyordum ama normal bi odayı yatak ışık aletlerle felan ameliyathaneye döndürmüşler ürkütücü değildi yani 😍sonda mıydı sondaj mıydı onu gördüm masada direk uyuşturduktan sonra takın nolur dedim😄öyle olcak zaten diyip güldü hemşire bana çok tatlıydı zaten 🥰sonra hafif yaşlı bi doktor geldi anestezi uzmanı eğilmemi ve oturmamı istedi karnım çok yukarda olduğu için eğilirken biraz zorlandım ama o da 30saniye felan sürdü ve inanınki asla can yakmıyo 🌸Daha sonra ısınmaya başlayınca söyle dediler birden bi sıcaklık geldi ya çok güzeldi 😄üşümüştüm elbiseyle odamda beklerken 😄sonra hadi uzan dediler uzandım ama halen hissediyorum dedim bacağını kaldır bakalım dediler bende tık yok 😄gülüyoz hep beraber uyuşmayan karnımmış meğer 2dk geçti dokundu bastı tık yok 😄önümü felan kapattılar kollarımı bağladılar ama bende zerre korku yok 🤷♀️O ara sonda takılmış felan ruhum duymadı (en en korktuğum şeydi) sonra doktorum geldi hadi bakalım başlıyoruz dedi sorular sordu bebeğimin adını sordu sonra göbek isim buldu ve karnına basıcam dedi cok az nefes alırken zorlancaksın dedi bebeğim çok yukarda olduğu için 4-5kes ebeyle beraber bastılar anca çıktı tek zorlayan oydu sanırım ama bebeğin heyecanından o da acısız geldi 🥰14:25bebeğin geldi dedi ve sol tarafımda boğazını felan temizlediler yok böyle bi tatlılık bembeyazdı 3590gr 51cm oğlum dünyaya geldi daha sonra ten tene temas etiirdiler ağlıyordu hemen sustu 🥰üşümesin biz babasına götürüyoruz dediler ve götürdüler dikişlerim 15dk sürdü ve benide odaya aldılar annem ağlamış🥰eşimde dünya mutlusu geldi hemen iyimisin felan sadece azıcık üşüyordum onun dışında çok çok iyiydim 🌸daha sonra doktorum geldi gazını çıkar corba iç ve 5saat sonra yürümeye başla dedi tamam dedim gitti. İlk yürüyüş tahmin ettiğim kadar zorlamadı merdiven bile indim çıktım hasta bakıcı geldi hadi yürüyelim dedi ben yürüdüm merdiven indim çıktım diyince şok geçirdi😄😄MaşAllah dedi🧿şuan oğlum uyuyo annem uyuyor ben hikayemi yazıyorum 😄uzun hikayeleri okumayı çok sevdiğim için benim gibi olanlarada hep detay verdim😄buarada oğlum göğsümü tam kavramadığı için tam ememedi iki kere mama verdik ama şimdi tuttu mama vermicem sütüm geldikçe alıştırmak istemiyorum 🤷♀️Depend hayat kurtarıyo kesinlikle alın derim onun dışında diğerleri bilindik şeyler saatin 9olmasını bekliyorum doktorun her dediğini yaptığım için sabah taburcu olursun demişti evime gidip rahat rahat bebeğimle ilgilenmek istiyorum 🙏🏻O kadar güzel duygu ki Allah isteyen herkese nasip etsin inşAllah kendinize iyi bakın 👼🏻🌸