Hanımlar bende size ilk hamileliğindeki Doğum hikayemi anlatmak istiyorum
Benimde artık günüm yaklaşmıştı hep normal Doğum istiyordum ama çok korkuyordum yaşım daha 18 di
40 haftalık tam oldum doktorum 5 aralık demişti ve ben sabah agrılarım vardı zor yataktan kalktım ve tuvalete gittigimde bir damla kan gördüm nişan yani doktorumu aradım utanarak kan gördüm dedim cok az bana Ankara’da olduğunu söyledi biraz tedirgin oldum doktorum bugün Doğum olabilir dedi sancıların gelmesini beklememi söyledi ardından ben aglamaklıydım korkuyordum işlerimi hallettim eşim yardım etti yatak odamı süsledik kızımın beşiği falan derken saat akşam 8 oldu eşim dışardan yemek getirdi yedik ama bende bir korku vardı ama eşime belli etmedim hareketler yaptım yürüdüm evin içinde eğilip kalktım sancılarım sıklaştıgını fark ettim ve saat 11 de hastaneye gittik oradaki ebe muayene etti Altan kaç cm açılmış diye malesef hiç açılma yoktu bizi eve gönderdiler evde duş alacaktım baya bi kanamam oldu hemen ebeyi aradım bişey olmaz dedi sancıların hızlanırsa gel yatış yaparız dedi ve evde yine hareket halindeyim saat oldu gece 1 ve eşimle hastaneye gittik muayene oldum ama sancım görünmüyordu 😢 ve acılmam hiç yok eşime söyledim kimseye haber verme ne anneme nede kayınvalideme kimse bilmesin dedim yoksa annem 2 saatlik uzakta gece yola cıkarlardı ve ben daha kötü olurdum oyüzden kimseye haber vermedik bi yakınımız vardı teknisyendi ona haber verdik yanımda kalması için eşimi almadılar içeri bana mavi elbiseyi giydirdiler çok değişik bi durumdu
Ebe bana bazı hareketler gösterdi ve bende onları yapmaya çalıştım çok sancım vardı sürekli durmadan gidip geliyordum ebe artık yoruldun dinlen uyu seri ama ne mümkün sancıdan 2 dk uyuyup kalkıyordum yine kalktım durmadan hareket ve yürüş yaptım salısın yanımdaki yakınımız çok yardım et saat oldu sabah 8😓 ve beni çatala aldılar acılmam vardı 8 cm kadar Doğum başladı ve başka bir bayan doktor geldi ıkınmaya devam ediyordum ama sancım kesildi suni sancı verdiler ebe karnıma bastırdı çok kötü bi agrı oldu ama ben devam ettim doktorumun dediğini yaptım doktorum kesim de yaptı 😓 o makas sesi hala aklımda ama acı yoktu ve 45 dk sonra miniğim doğdu öyle güzel bi duyguyduki içimdeki bebegimin kordonu öyle güzel çıktıkii bana masaj gibi geldi 🤗🤗🤗 dikiş yapıldı hiç hissetmedim bebegime kavuşmuştum çünkü pespembe bembeyaz bir kızım oldu sarem♥♥♥ eşim herkese haber verdi herkes çok şaşırdı ne çok sevindiler sabrımı tebrik ettiler çünkü bende kendimden beklemiyorum herşeyin ilacı sabır inşallah 2. Bebeğime hamileyim bakalım nasıl geçecek ☺☺♥
Çok uzun anlattım kusura bakmayın
Allah hepimize saglıklı doğumlar nasip etsin inşallah 🤲🏻🤗♥