KkubraKkubra44 Ben 30.haftama giricem. İki kızımda gögüs catlamasından cok çektim resmen parmagımı isırıyordum acıdan. Şimdiden başlasammı. Sezeryanlı dogumum olucak hayırlısı ise tabi. Tşk ediyorum şimdiden.
Njlaus KkubraKkubra44 ayni sorun bendede var bende 30 haftamdayim saf zeytinyag sürüyorum uclarina iyi geliyor
TuGba8891 KkubraKkubra44 bence lansınoh lanolın diye bır krem var sımdıden başla sürmeye cocugu emzırırken de surebılıyorsun bitkisel
SmyyE_Byram KkubraKkubra44 Ben lansinoh kullandım bikaç kullanımda etki etti tavsşye ederim gögüs ucun kremliykende bebegini emzirebilirsin tamamen bitkisel
DHNEb KkubraKkubra44 cok sukur benim hic boyle sorunum olmadi 3 kizim var ama karbonatlı su ile pamukla silebilirsiniz cevremdekiler faydasini görmüşler
Mom72727 İlkinde lansinoh ve doğal çözümler bende hiç fayda etmedi. Bende bukez mustela ve gümüş kapak aldım çok çok az acı hissettim acı bile denemezdi memnun kaldım 😊
1incir Çok çektim hiç bişey fayda etmedi bana 4ay sonra iyileşti. Bu sefer gümüş kapak denemeyi düşünüyorum.
Epifenomen KkubraKkubra44 mustela krem ce gümüş kapak. Doğumdan birkaç gün önce kullanmaya başladım ve yara olmadı çok memnun kaldım hala ara ara sürüyorum rahatlatıyor hemen
Baobap KkubraKkubra44 her zaman nemlendirmelisiniz demekki nem sorununuz var. Hiç zaman kaybetmeyin. Kendinize en uygun ürünü seçin hemen başlayın kullanmaya. Sevgiler🎈
Elfffffffff KkubraKkubra44 gümüş kapak, mustela göğüs ucu kremi ve ayva çekirdeğini bi küçük kaseye koyun üzerine biraz su bekletin jele dönüşüyor, çok iyi geliyor