edizer mrb ben ve esimdede var kan uyusmazligi benim kan gurubum 0rh_esimnkide Arh + 28 haftada igne yapildi kan uyusmazlik ignesi yani@EgEg#11295216
MaviMasal Anne negatif baba pozitifse uyuşmazlık olur. Ve hamilelikte gördüğün her kanamadan sonra uyuşmazlık iğnesi yapılıyor. Bende böyle oldu.
Susaminannesiii MaviMasalaynen. bende 15te kahve leke geldi ve birkaç damla lahve leke içinde yaptırdım.somrkai gebelikleienzdeki beneklerimizi saglıkla dünyaya getiememiz için şart bu. (size yazmıs gibi oldum ancak post sahibine ithafen yazdım. siz muhakkak biliyosunuz zaten 😊)
tgce_brs Susaminannesiii benimde 13 . Haftada sanırım nohut kadar kan gelmişti o zaman iğne vurundum.suan 33. Haftadayim birkez daha vurmadı.aslinda 28 de vuruluyo diye biliyodum ama şuan etkisi devam ediyormuş. Siz 15. Haftada vurununca sonra ne zaman vurundunuz
Susaminannesiii tgce_brs ben henüz 23 teyim. Ancak söyle bir sey var 28de tedbiren vurduruyorlar doktorlar. Yani 28den sonra olası dogum durumları için tedbie amaclı ve vurulmasını önermeyen hekimlerde varmıs bu nedenle size uygulunanan mantıklı geliyor. Benimde ilk gebeliğim. İlk gebelik olup indirect coombs 28 de negatif gelince vurdurmayan doktorlar var. Belki benimki de siizn gibi yapar.
tgce_brs Susaminannesiii anladım.benimde ilk gebeliğim.pek bir bilgim yok aslinda.doktorun dediği kadar biliyorum.sanirim doğumdan sonra vurucak
Susaminannesiii tgce_brs dogumdan somra bebegin kan grubu negatif cıksrsa gerekmez. Hatta brbrk negatifse dogumdan öncede gerekmez ancak tabi bu dogmadan önce tespit edilmedigi için vurunuyorız. Dogumdan sonra pozitf gelirse trkrar vurdurcaz
Tevhidehli1 Ne kadar çok şey öğreniyorum şu uygulamadaki hanımlardan Allah sizlerden razı olsun . İyiki duydum bunu
Kaderozy Bende de kan uyuşmazlığı var ilk düşük yaptım iğne vuruldum sonra tekrar hamile kaldım çokta kanama yaşadım ama hiçbirinde Dr gerek duymadı dogumdan sonra tekrar iğne vuruldum şuan tekrar hamileyim ve 24 haftalık ama yine doğumdan sonra vurulacagim