26_26_26ggg Haftamıza girdik şuan yatıyorum yatağımda ve sanki yerinden çıkacak gibi hareketli bebeğim ters belkide pozisyon değiştiriyor bilemiyorum ama aşırı bi hareketlenme var hiç durmuyor doktor doğum yakın dedi zaten önden gidiyormuşum 15 gün . Sizler ne durumdasınız kızlar
Halimer Bende 26_26_26ggg bende 34 haftalığım ama gecen hafta 1 hafta onde demişti doktorum ve bugun hareketleri cok güçlüydü karnımdan cıkıcak gibiydi resmen
Buketars 26_26_26ggg bende bugün tam 36 olduk perşembe kontrole gidecem bakalım maşallah subhanallah bebeğinize kilosu ne kadar bebişinizin
Cheerfulmom 26_26_26ggg Bizde 36 olduk 🥰 Hiç durmuyor ve artık sağ kaburgam yok sanırım hep orda ayagı 🤷🏼♀️
26_26_26ggg Buketars En son 35 haftada 2800 dü benimki ilerden gittiği için Bu çarşmba gidicem nasipse kontrolüme bakalım ne kdr almış. Sizinki ne kadar
26_26_26ggg Cheerfulmom ya benim de normal de hareketli zaten ama sanki şuan daha bi deler gibi hareketler yapıyor korkutuyor beni 🤣
Hanifeanli Bnde 36 haftalık hamıleyım kıntrolleeım gayet güzel dedi tabi oturamıyom kalkamıyorum biraz, agrım oluyor ama az, kaldı kızıma kavusmaya🧚♀️🌸❣️🐣
26_26_26ggg Hanifeanli evet ya benim de öyle hatta benim iki bacak aramdaki kemikler ayrılacak gibi acıyor
Hanifeanli 26_26_26ggg gerçekten oyle bazen o kadar agrıyor ki ağlayasım gelıyor hıc Nazlı degılımdir normalde bu aya, kadar bir gram, naz da yapmadım kaynanam bile dedi naz flan yapmadı hiç diye ama bu acılar beni mahvetti 🙈
26_26_26ggg Buketars ay maşallah 🥰❤️ Sizin ki ne zaman gelecek acaba bizim bebişlerin kiloları çok iyi gidiyor bana doktorum 15güne kadar olabilir dedi vala ben 15 gün değil 10 güne gelir gibi geliyo içimden 😀
26_26_26ggg Hanifeanli evet öyle oluyor ya bende dedim ay hamilelik bumu hiç anlamıyorum falan son aylarında anladım😀
26_26_26ggg Benimki beklemicdk gibi yani bende iyice zorlanıyorum yarın randevum var belkide belli olur vala bilemedim hayırlısı olsun ben de pek normal gözü yok ama yinede hayırlısı diyorum 🙈