tokgozss @ayseeerl13 Ben 32 haftalığım toplamda 6 7 kilo aldım ama bende sizin gibiydim 20 lerde 2 şer kilo alıyordum sadece 7 ve 8 . Aylarda bebek hızlı gelişiyor ve doğal olarak vücudunuz hızı kilo alıyor. Tabi bünyeye göre değişebilir 🙂
Srhtzlyh ayseeerl13 bebeğin gelişimi normalse ne güzel boşver kilo alıp nedecen🤭 biz 29+5 olduk 8 kilo aldım
zepbjk ayseeerl13 30. Haftayım babalaaar gibi 11-12 kilo aldım 😂 Herkesn bünyesine göre değişir beslenin ama sağlıklı her şeyden
Eevvrreemm ayseeerl13 21.haftaya girdim 1 kilo aldım sağlıklı olsunlar da kilodan ne olucak canım yaa
Hayriye1410 26+6 yım 69.5 ile başladım şu an 75.5 oldum 6 kilo aldım ve 22 den sonra aldım neredeyse hepsini
sedasuzan Anurbasgem maşallah bize bee ne toraman olmuşuz😂 ben kendimi yalnızm sanyodum ama😊 hiç göstermiyorum okdar herhalde ödem ya ondan bu kilo bence
Tugceasl ayseeerl13 43 kilo ile hamile kaldım ilk gebeliğim spor eğitmeniyim şuan 18+5 (11 kilo almışım ) 54 kilodayım şuan 😁sanırım Doğuma kadar 80 olurum 😂😂
sedasuzan Tugceasl olursun cidden bende hiç okadar kilo alırım diyemiyodum ama 23 kilo aldım toplam şuan 39.haftanin içindeyiz