Asyaa97 Salam qızlar.Özəl də doguş edənlər, xəstəxanaya özünüzlə nələr aparmışdınız? Dekabrda vaxtimdı. Hazırlıqlar görüm 🥰🤗
Duru999 Asyaa97 Turkiyye ile bizde cooooox ferq var. Bizde kesr 3 gun saxlayrlar orsa 2 gun dogus bizde 2 gundu olarda 1. Ve adice bizde her xesdexana bele ferqlidi o ki kala olkeler arasinda ferq. Mende ozelde dogacam deyrler hersey ozleri verir sadece cixanda ozunuzcun ve usagcun paltar i vse. Bilmirem deqiqdi bu ya yox.
Freedom01 Asyaa97 Salam . Sag salamat qutarin InwaAllah. Ozellerin demek olar hamisinda hecneye ehtiyac olmur. Birce cixiw geyimlerindenbawqa. Heleki ewitmemiwem ki, hansisa ozele nese paltar, ya qab flan aparalar.
Turan1994 Mənə də lazımdı 🤦🏻♀️oksigendə olacaq doğum inşAllah . Hələ bir cüt corabda almamışam 😂dekabrın 19na deyib həkim 🙏hələ siyahı hazırlayıram ki birdəfəlik alım hərşeyi
Asyaa97 Turan1994 Mən az-az alıb yığmışam şükür🥰 Sadəcə çox adam deyir ki, özəldə ana , uşaq çıxış geyimi lazım olur ancaq. Ona görə qalmışam belə. Bilmirəm nə aparım. Dekabrin axrda mənim vaxtımdı🥰 Sag salamat alaq qucagimiza körpələrimizi😍❤️
Duru999 Turan1994 ay masAllah😃 ne rahatsiz duzu mende hecne almamisam ama size lap az qalibki😍 Allahin izniyle sag salamat gelsin🥰
Turan1994 Asyaa97 Aminn inşAllahh sağ salamat doğulsun bebişler 😍. Həkimnən soruşanda deyirki heçnə lazım deyil bir uşağa özünə çıxış üçün paltar gətirin
Turan1994 Duru999 əslində almaq istəyirdim )) qaynanam dediki deşər düşməzi olar alma ( mənim beynimə elə yeritdiki qorxdum nəsə almağa ona görə ala bilmədim . Yoldaşım smenlə işləyir 1 ay işdə olur. İnşallah hələ 1 həftəyə gələcəy 😂omda gedib almağı düşünürəm . Aminn hər birimizin körpəsi sağ salamat doğulsun🙏
Freedom01 Turan1994 InwaAllah sag salamat dogulsun her wey alacaqsiniz. Hele harasidi Esas dogulannan sora adam alir 😍🥰
Asyaa97 Freedom01 Mən özüm üçün, kasmetik vasitələr,reksona, nəm, salfetka,fen, diş firçası-pastası, Paket, corab, uşaga ozumə cıxış paltarı, alt geyimlər, birdə gecə geyinmək ucun perjama qoymuşam .😃Bunları məncə goturmək lazımdı🤔🤗🥰