Merhaba kızlar bugun rutın kontrole ve calısamaz raporu almaya gittim sabah erkenden 2 aydır kısa çalışma ödeneğindeydım evdeydım kahvaltımı yemegımı duzgun yapar ederım gunde de 2 lt su içerim bir sürüde meyve yerim armut özellikle mandalina bu ikisini cok yiyorum gel gelelim bugun bi baktık bebeğimin kordonu dolanmıs boynuna ve suyuum azalmıs sağlık konusunda bende bebeğimde 32 haftaya kadar sorunsuz geldık sadece ben 6 hafftalıkkdan berı her gun kusuyorum acillerde serum yıyorum ayda 1 veya 2 kez okadar ilk hamılelıgım ve erkek bebeğim kusmam harıcınde bır sorunumda yoktu bugune kadar doktorumda cok ıyıdır butun akrabalarımın gelinleri hep dogumu onunla yaptılar sezeryana riskli olmadıkca falan karşı amelıyatı sevmeyen biri önceliği hep normal dogum olup özel hastane olmasına ragmen öyle bosuna para harcattırıp testi burda yaptır demez yaptırılcak olan testleri devlette falan yap bosuna bi ton harcama buraya diyen gelmiş görmüş alanında cok iyi sağolsun ama bugun hiç olumlu konuşmadı kontrollerım ayda 1 kezdi riskli durum olduğunu ve artık haftada 1 kez gel dedi ve bebeğim 2 haftadır doğum pozısyonunda bu pozisyondayken kordonunu cıkarabilirmi acaba