Nasil nerdan basliyabılirim ınanın hıc bılmıyorum.? Allah bana bır anellık tatırdı ama üzün sürmedı….! Hamıleydım okadar çok bekledım ve okadar çok ıstedım bu bebeyımı ılk hamıle olduğum günden dogum yaptıgım guna kadar önünle nefes almak uyumak yemek yemek gülmek ağlamak hargun harseyı yaşadım..! Hastanaya gıtım bır gün bıle kontrolarımızı gecıktırmedım harseyıma çok dıkat edım onun icin her şey yapıyordum..! Büyüdü 35 haftalık olduk Perşembe günü sabaha kadar hereketlıydı oynadı hareketlerıde çok güzel..! Cuma günü hıc hereket edmedı çok korktum uyumadım hereketlerını hıs edmek ıstedım o benım ılk göz agrımdı hasteneya gıtım ntsya bagladıler kalb atısı yok yoktu bana dedıler makına bozuk tekrar bagladıler ynı makını sorunlu dedıler sonra ultrayona gondardıler ve benım doktorum malesef bebeyımı kaybetık basımız sağolsun dedı ve o an benım ıcın harsey bıtı benı hemen sezeryana aldıler bebeyımı esımı vermısler esım gıtı onu mazara koydu ban o yataktan uyandığımda hıc bısey anlamıyordum yasım 25 yasındayım ve yabancıyım turkıyede esım ve aylesı dısınde kımsem yok okadar yanlizdim okadar caresızdım bıtım ıcın hıc bır seyın anlamı kalmadı..! Hastaneden çıktım ılk mazarliga gıtım o kadar bağıra bağıra agladımkı ama carsez kaldım yanliz kaldım umudlarım mutluluklarım harseyım o mazarlıkta kaldı bır kere bıle kucagıma alamadım ısmınıde MuhammetSemıh koymustum..! Eve galdım odası elbıselerı oyuncakları ya harseyı kaldı ama bır kere gıydıremedım ve 3 aydır hergun aynı acıyı yasıyorum allah kımseya evlat acısı yasatmasın ınsallah…!😔😔😔