Babyksl Aylinnn98 Çatlatma iğnesinden önceki gece ve çatlatma iğnesinden 36 saat sonra akşam ilişki ve onun sabahına ilişki mutlaka olması gerekiyor
uykusuzbirben Aylinnn98 iğne yaptığın ilk günle beraber 3 gün üst üste olsun snrada gün aşırı olsun bi haftayı tamamlayana kdr
Cadoloz Benim doktorum 36 saat sonra baslatiyor 2 gun ust uste bi gun ara tekrar ilişki vermisti örnegin pazar sabah igne vurulduysam p.tesi aksam sali aksam ve persembe aksam iliski veriyor
Aylinnn98 Cadoloz yani igne vurulduktan hemen sonra iliski olmazsa olurmuki? Mesela ben bugun oglen igne yaptirdim aksam iliski oldu bidaha ne zaman olmali iliski?
Aylinnn98 Cadoloz iliski olsun dedi sadece bu 2ci kez yapisim ilk defa tutmamsdi zaten cok umudum yokda yinede sorayim dedim
Babyksl Babyksl Aylinnn98 sizi yanlış yönlendirmiş ben çatlatma iğnesi ile hamile kaldım.. Siz de bence daha bilinçli bir doktorla iletişime geçin.
Aylinnn98 Babyksl sen soylermisin canm bende oyle yapayim sonucta catlatma ignesi ayni weyler yalnis anlamadiysam iliskiden bi gun once ve 2gun ard arda olmali?
Babyksl Bugün ilişki olmayacak yarın akşam olacak daha sonra onun sabahına sabah saatinde olacak erken saatte
Aylinnn98 Babyksl anladim canm erken saatte yazmissin olmazssa erken saatde iliski olmazmi yani? Aksamina olsa olurmu?
Babyksl Aylinnn98 Bak canım sen Salı Gece, Çarşamba Sabah, Perşembe Akşam, Cumartesi Akşam mutlaka ilişkiye girmeye çalış.. Sabah saatinde işe gitmeden önce olur.
Babyksl Yumurta 24 saat açık kaldığı için 24 saatlik zaman diliminde 2 kere değerlendirmek şansı arttırır