Esra_80_ Hamilelik sürecinde ve ilk aylarda dişiniz agrıdımı? bunun sebebi çoçuk acıktığı için diş etlerinizi kemiriyormuş böyle duyum aldınızmı?🤔
tulay_asya67 Esra_80_ yeterli kalsiyum tüketmedigin icin senin kalsiyumundan faydalanıyor bol bol süt ic yoğurt yumurta peynir çok önemli ..diş agrısının sebebi o kemirme diye bisey olur mu hiç
Defdef22 Esra_80_ çok güldüm ya 😂 öyle birşey mümkün mü canım diş hekimi asistanıyım ben, hamileyken diş sorunlarının iki sebebi var biri hamilelikten kaynaklı hassasiyet diğeride gene hamilelikten kaynaklı bakımı fırçalamaya ihmal etmek
Dilbur Benim şuan düşük tehlikem var ve benim ikinci gebeliğim arada çok zamanda yok üstelik ve ben hiç dikkat etmedim kanamam oldu üstüne de diş ağrısı yaşıyorum ve sağlam dişim ağrıyo bende ondan şüpheleniyorum doktor da yasak parola devam
Esra_80_ Dilbur benim ki dün akşam yatmadan önce biraz agrıdı biraz zonkladı😂 diş agrısı aşırı kötü zaten 🤒biraz araştırdım da çocuk acıkıyormus o yüzden diş etlerini yiyormuş ne kadar doğru bilmiyorum 🤔çok geçmiş olsun
Esra_80_ tulay_asya67 süt burnuma kokuyor🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Peynir yiyorum da sütü zorla içmeye çalışıyorum 🙂
Esra_80_ Defdef22 valla komikte olsa bende merak ettim yazdım😅😂ilk öyle duyum almıştım bende şaşırmıştım 😂
Dilbur Hamileliğe bağlı vitamin eksikliği diyolar normalde dişlerim hassastır ilkinde olmadım ama bu sefer çok fena 😂