Mrymozr Kizlar 20+3 haftalığım. Bebek sanki rahime tekme atıyor. Pıt pıt atiyo göbeğime tekme atar gibi ordada öyle hissediyorum sizdede oluyomu?
Ozgsgr Mrymozr büyüdükçe o tekmeler dahada sertlesiyo sonra her onbeş yirmi dakkada bir kendini tuvalette biliyorsun😁😁
Anna91 Mrymozr evet tekmeleri oyle oluyo bazen ritmik bi atis hiss edersin gobeginde oda bebegin hickirigi oluyo ☺️
Aslaninannesii Şuan 20 haftaligim 17. Haftadan beri göbeğimin altından hissediyorum tekmelerini canim
Mrymozr Aslaninannesii Ben de 17. Haftadan beri hissediyorum. Nerdeyse 1 haftadır baya baya her gun hissediyorum gobegim oynuyo resmen
Mrymozr Ozgsgr Yaa vallami 😂simdide cok çıkıyorum tuvalete zaten ozaman hic düşünemiyorum. Sen kac haftaliksin
Havailgen33 Bebek zaten rahimde nereye aticak ki baska ha vajinaya dogru attigi zaman gercekten cok kötü oluyor
Mrymozr Havailgen33 Rahimde zaten onu biliyoruz. Sert vuruyo ondan bahsediyorum ben. simdi boyleyse ilerde nasil olur diye sormak istedim yasayan varmi diye
OzgeSahin2 Havailgen33 20.haftada rahimde sonra karin gobek bolgesine kadar ciktigindan oyle soruyor 30.haftadalarda o kadar asagida olmuyo
OzgeSahin2 Mrymozr 21 haftaligim ilk damar atar gibi sonra cok sert tekmelere donustu bazen orada atiyor bazen hafif karnima dogru cikiyo sag sol yapiyo.pozisyonuna gore suan yeri genis annesi istedigi gibi duruyor😍
Mom092 Mrymozr ilerleyen zamanlarda biraz can yakıcı olabiliyor ☺️ Ve 5 dakikada bir lavabodayim sanki saatlerce idrara cikmiyo gibi his veriyo vurup kaciyo 😂
juliet2021 Mrymozr bende 21+4 deyim aynı senin gibi hissediyorum çok güzel bir duygu. Benim bebeğim ters ondan rahimde hissediyorum diye düşünüyorum. Ne kadar doğru bilemem☺️
Yagmrzrn 36 haftadayız o hareketler daha minik :D şimdi öyle bir vuruyorlar ki çıkıcak diye korkup tutuyorum bazen uyurken felan çok sert vurup uyandırıyorlar 😁
Mrymozr Yagmrzrn Sanki karnim yamuldu gibi bi tarafi daha şiş duruyo her zaman. orda toplandigi icinmi oluyo bu haftalarda seninde oluyomuydu😂