A_C_04 sevval_3108 aynen çok az kaldı sabırsız bekleyişler devam ediyor 😄sen daha başlardasın Rabbim bu haftaları görmeyi nasip etsin inşallah.
sedasuzan Sedef444 12 gün kaldı ama daha tık yok normal bekliyorum ama paşamn keyfi yerinde pek gelmeye niyeti yok gibi
Fatmaklc66 Sedef444 adet sancısı gıbı kasıklarınızda bı sancı dolasıyomu suan aynıyız da sormak ıstedım ter basıyomu senıde acayıp terlıyorum
Sedef444 Fatmaklc66 vajinam ağrıyor çok kötü yürümekte zorluk çeker insan ama ben kendim yürüyorum iyice üstüne
Kubrali44 Fatmaklc66 Benim de 14 gün var kasiklarim çok ağrıyor ve birde rahmin çok kötü ağrıyor bazen ağrısından yatamıyorum ne sağa ne sola dönebiliyorum zor yürüyorum
Fatmaklc66 Sedef444 ay benımde bu zamana kadar oyleydo ama ıkı gundur vajınamda herhangı baskı vs hıssetmıyoruö bırde cocuk donduyse yukarıya hıv sasırmam
Bsraskmn Sedef444 son 15 günümüz kaldı bugün kontrolümüz vardı sancı yok kanala da inmemiş henüz bekliycez dedi doktorum🤦🏻
Kbrysnvrl Benim de 38 gün gözüküyor normalde ama bebeğim iri olduğu için erken olma ihtimali de varmış 15 gün sonra tekrar kontrole gidicem.
ilknur_aktas1636 Şafak 7 gün haftaya persembe planlı sezeryanım allahım tum dogum Yapacaklara saglıkla evlatlarını kucagına almayı nasıp etsın🥰🥰
Bsraskmn Ugurlu90 bizimki dönmüş ama kanala girmedi henüz. Merdivendi yürüyüştü squattı ne varsa deniyorum haftaya kadar inmiş olucakmı bakalım🤷🏻♀️