Merve1656 Merhabalar, kızımın besigine gri sünger yatak aldım terzide yüz yaptiricam bide üstüne , çoğu kişi sünger daha rahat diye önerdi bende tercihimi sungerden yana yaptım kullanıp memnun kalan var mı acaba
MiniKaya Merve1656 bende yataşın sünger yataklarını tercih edicem ama sitesinde sipariş versem 1 ay sonrayı bulabilir dediler mağazalarında yatak hiç yok 🤦🏻♀️ Trendyolda var hemen gelirmi bilmiyorm kaldım böyle ortada resmen başka marka öneren varsa burda beklim
Zeyyno_ Merve1656 Gayet iyi yapmışsın Benmde aynı bu şekilde ama elyaf dolgu örtü set sipariş vermiştim yarın gelecek yatak yastık yorgan cibinlik
Merve1656 MiniKaya bende çok araştırdım burda bir kaç arkadaş Yataşin yataklarını önerdiler ama bende internet sitesinde bulamadım sonra çarşıya gidip sünger aldım 🙈 babynesti koyarım bide beşiğin içine daha rahat olur 😊
Merve1656 MiniKaya e bebekte de varmış sanırım ama oraya da bir bakın isterseniz, Hepsiburada da varmış ☺️
Fxfx MiniKaya trendyol dan yataşın yaylı yatağını aldım 5 günde falan kargolandı.. Satıcı da yataştı yine
MiniKaya Merve1656 e bebeğe baktm canım yaylı yatakları var yataş cottony hoşuma gitti ama bulamıyorm işte 🤦🏻♀️ Hepsi burada ve trendyoldan hemen gelirmi acaba ondan emin olamıyorm yataşın kendi sitesinde yada mağazında hemen gelmiyorken onlardan hemen gelmesi mümkünmü bilmiyorm 🤷🏻♀️
Merve1656 MiniKaya yaylı olanları çok önermiyor herkes mutlaka üstüne bişey daha sermek gerekiyormuş gene de araştırn bı isterseniz😊
Merve1656 Deletedmom382 canım besigimizi eşimin arkadaşlari hediye aldı süngeri yoktu😊 malesefki süngersz satılıyor bazı beşikler:) hallettik ama Allah’a şükür aldık sungerimizi😊😊🌺
MiniKaya Merve1656 yaylı istemiyorm zaten cnaım yataş cottony sünger arıyorm çift taraflı kullanılıyor
Merve1656 Zeyyno_ cibinlik bende sipariş vermek istiyorum ama ınstagram da kafama yatan bir site bulamadım bulduklarmda gereksiz pahalydi🤦 nerden yaptırıyorsunz acaba😊
MiniKaya Fxfx ben süngerini alıcam satıcı yataş evet olmadı sipariş edim gelmezse iptal ederrim napim 🤦🏻♀️
Zeyyno_ Merve1656 Banada pahalı geldi ama içi dolu bi şekilde 70×110 yatak ölçüsü buna göre yatak yorgan yastık cibinlik ve aparatı alt açma minderi hediye 310a gelio kargoyla gulbebe Tekstilde diktirdim instagram üzerinden şeffaf kargoyla gönderim yapıolar istediğin şekilde dikimi yapıolar istediğin kumaştan
Merve1656 Zeyyno_ yorganı yastığı annem yaptı yünden nevresim takımina falan geçirdik ama bir tek cibinligi kaldı onu araştırıyorum bir bakayım bende dediğiniz siteye çok teşekkür ederim 😊😊
Merve1656 Deletedmom382 evet evet veriliyor ama erkekler bir araaya gelip iş yaparsa bu kadar olur😂 gene de sagolsunlar gençler düşünüp almak istemişler 😊
Zeyyno_ Merve1656 Rica ederim İnstagramda Bebemer bebe de de cibinlik var orda da 90tl sanırım bakablrsn