Duygu6166 Merhaba hanımlar 5 haftalık hamileyim henüz bulantı felan gibi değişiklik yok vücudumda sizin kaçıncı haftada başladı böyle gider mi ilerleyen haftalarda olabili mi
Sermec27 Duygu6166 oğlumda 6 haftalık başlamıştı su an 5+4 haftalık hamıleyım daha gözle görülür bir bulantı yok sadece bir iki kere öğürme oldu o kadar ama hiç bulantı yaşamayan da var tabiki 🥰
Minnosunannesiii Duygu6166 vallahi adetimi 3 gün geçti mutfağa girdim allahım biri yumurta kırmış ama tok böyle bir koku midem kalktı iyice anneme de anlatınca test yap dedi yaptım ki bebeklim daha ilk haftasında o kadar küçüktü yani ve 12. Haftadayız ilaçlarla ayakta duruyorum şükret ki olmasın bulantı
Gigy Duygu6166 12 hafta olduk kusma vs yok hala çok şükür bulantı da öyle aman aman değil,hep böyle gitse keşke 🙏🎈
Mrn47 8.hafta da başladı benim canım, ama illa sende olucak diye bişey yok herkes de farklı belirti olabiliyor dua et olmasın zaten benim 4 ay şaftım kaymıştı 🤦♀️😅
Kbrarz Kızımda 6 haflikken basladi 13-14 haftanın sonlarina dogru bitti.Simdi ikinciye hamileyim 6 haftalikken basladi yine suan 7+4 üm kusmaktan icim disima cikti diyebilirim zor bir surec Allah yardımcımiz olsun 🙏🏻😔😔
Minneee 33 haftalığız hiç yaşamadım. Genetik midir bilmiyorum ablam da yaşamadı. Dört kardeşiz annem de hiçbirimizde yaşamamış.