Iloss Herkese selam, 35. Haftamdayım bugün ilk günüm pozitif çıktı çok şükür iyiyim hiç birşeyim yok ama erken doğum olursa diye endişeleniyorum kendi hastanemde doğum yapamazmışım acil durumda vs devlet hastanesine gitmem gerekiyomuş başına gelen varmı bu süreci nasıl atlattınız?
Gigy Iloss çok geçmiş olsun ben de duymuştum bu konuyu,inşallah hemencecik negatifi görürsünüz,o zamana kadar da dayanır bence bebiş 🤩🐣🐣Allah yardımcınız olsun
maggie Iloss Allah esirgesin inşallah 1 haftada falan atlatırsın hemen kötü düşünme. Nereden kaptın virüsü?
AlpCinarim Iloss Bence doğuma kadar atlatırsıniz, pozitif düşünmeye çalışın, burada covid olan hamilelerden duyduğum kadarıyla bol bol su için, mandalina vs vitamin alın, doğuma kadar atlatırsıniz Allah’ın izniyle🙏🙏🙏
AlpCinarim Iloss Neden 35? Haftanizda test yaptirdiniz, bana doğumdan üç dört gün önce yapılacak demişti doktorum
Betzm Iloss bol bol beslen herşeyden ye c vitamini bol meyvesuyu pekmez bu şekilde çabuk atlatırsın 1haftada herşey geçiyo merak etme
Selinbugra Iloss coronalı hasta gebelere özel bakmıyor devlet hastanesinde olur doğumunuz bende öyleyim muayeneye bile özele almadılar devlete gitcem mecbur inşallah bebeğiniz doğana kadar negatif olursunuz
ayshoo AlpCinarim malesef ya ya allah yardımcımız olsun doğumumuz yaklaştıgında negatif olmayı nasip etsin hepsi ayrı stres😞
Bilibon Cok gecmis olsun rabbim yardimcimiz olsun bi an evvel kurtulursunuz sizde insallh saglikla kavusun yavrunuza en cok korktugum seylerden nasipde ne varsa o olucak moralinizi bozmayin yeterki saglikla gelsin bebeginizz
Rumeysaaa Bende bundan cok korkuyorm kızlar. 34 . Haftaya gırıcem covıde yakalanmakdan cok korkuyorm aılem hep pozıtıf malesef . Bu hastalık pıskolojımızı cok bozdu eksıklerım var ama hayla dısarı cıkamadıgım ıcın alamadım . Napıcaz boyle bılmıyorm en korktugum dogum haftasında yakalanmam 😔 o zaman kımse yanımda kalmaz devlette tek basıma kalırım dıye dusunup duruyorm allah yar ve yardımcımız olsun🤲🤲