mucizekese MeliSeliMelih ben de yiyorum valla mide bulantima cok iyi geliyor😂 hatta yanina yoğurtlu sos yapıyorum 🤭
Semrag03 MeliSeliMelih canımın istediği her zaman yedim ne olabilir ki çok da kasmamak lazım ye gitsin 😅😅
minik_kalbim MeliSeliMelih gecen hafta aşerdim layse valla eşim zorla aldi yememi istemiyo o paketin hepsini yedim yalan ettim bisey olmaz insallah korkma 😁
Susaminannesiii MeliSeliMelih bende ayda max 2 kez yiyorum. Kagan kocatepe de diyor cok abartmadıkca yenilebilir.
Nuray23 MeliSeliMelih abartiya kacmadigin surece ara da bir ye bence ben canimin istedigi herseyi yiyorum fazla abartmadan tabi😬😬
zepbjk MeliSeliMelih ohooo ben de ne yiyecek bu kadar yazmış dedim ben kaç paket cips yedim ahahah 😂 Arada bir yemende bi problem yok sürekli olmadıkça
Nuray23 Cellist61 ben ara da bir turk kahvesi arada bir de nescafe iciyorum. Sadece eskisi gibi sık degil. Simdilik sorun yok cok sukur 😊😊
Cellist61 Nuray23 aslında sigara içenlerle kıyaslayınca bizimki daha masum kalıyor gibi 🥰ah ah nescafe 😫şuan bende içecem 😅
Nuray23 Cellist61 kesinliklee 😁 nefsimi koreltiyorum napiiim 🤗 16+4 oldum toplasan 3 fincan turk kahvesi 2 bardakda nescafe ictim. Daha doguma da cok bi kac bardak daha icebilirim o zamana kadar 😁
Cellist61 Nuray23 aynen öyle fazla da kısıtlamamak lazım. Malum aşerme gibi güçlü bir iç güdü olunca ister istemez yemek içmek zorundasın 🥰ayy bende dün koca paket cipsi yedim 🙈😍