MeliSeliMelih Kbrra63 arada bi olurda hepte yememek lazım ben tuta tuta bu zamana geldim bi sorayım dedim anneler 😂😂
MeliSeliMelih ipekmommmm ben sosis salam sucuk çiğ köfte sakatat şu ana kadar hiç tüketmedim düşünmüyorumda
Bsraskmn MeliSeliMelih çiğköfte canınız isterse yiyebilirsiniz doktorların yasakladığı çiğköfte içinde et olandır. Çiğ kıyma olduğu için bakteri olacağından dolayı yasaklıyorlar. Ama normal dışarda satılan oses gibi çiğköfteciler etli değil cevizli veya fındıklı yapıyorlar.
Cellist61 Ah ah cipste yenmez mi şimdi 😍oturup 2 paket yiyesin var 🙈 o değilde en çok kahve içmeyi özledim of ya 🙁doğumdan sonra da sanırım 6 ay daha yasakmış. 😫😫
MeliSeliMelih Cellist61 kahveyi bemde çok özledim işte 😔😔 kimisi dio günde 1 fincan içilio ama ben yinede içmek istemiorum kafein var içinde sonucunda 🤷🏻♀️ Evlat sahibi olmak kolay değil napalım katlanıcaz biraz 🥰
Nuray23 Cellist61 ben ara da bir turk kahvesi arada bir de nescafe iciyorum. Sadece eskisi gibi sık degil. Simdilik sorun yok cok sukur 😊😊
Bsraskmn MeliSeliMelih maşallah nasıl doğum yaptınız doğmadan önce ultrasondada aynımı çıkıyordu kilosu😀
MeliSeliMelih Bsraskmn evett 4 kg üstü çıkıodu tabiki 38.haftada mecburi sezeryanla aldı doktorum bu bebek 5 kg doğacak almazsak sende 100 kg olcaksın demişti 😂😂 93 kg ile doğuma girmiştim 🙈 ama çabuk vermiştim 🥰
MeliSeliMelih Bsraskmn bana doktorum çiğköfte yemiosun demiştide etli etsiz diye bi açıklama yapmadı 😀 Direkt çiğköfte yeme dedi 🙈
Cellist61 MeliSeliMelih aynen canım💐 kahve içmemek en mantıklısı 1 tane bile olsa insanın içi rahat etmiyor. Şu kafeinsiz kahveler vs var onlara bile güvenemiyoruz ki. Neyseki doğumdam bir müddet sonra kavuşacağız arzuladığımız her şeye inşallaah 💓😍🥰