zepbjk Başına gelen var mı acaba durduk yere fark ettim genital organın dış dudaklarında hatta bacakla birleşme noktasına yakın bir yerde nohut kadar bir şişlik var kaşındı da ilk defa oldu.Sanki sinek ısırır şişer bi sertlik olur ya öyle :/ Doktordan randevu alacağım hemen ama başına gelen var mı acaba?
snm_ zepbjk acaba sivilce tarzı bir şey olabilir mi? Bende bazen o dediğiniz alanda sivilce uç vermeden önce şişlik oluyor bayağı sert sonradan ucu çıkıyor. Tabii doktorun görmesinde fayda var
Beker zepbjk bende de oldu canım 22. Hafta da falandı sanırım yanlış hatırlamıyorsam. Hafif de iltihaplıydı kızarık kocaman Dı çıbandır diye düşündüm çok ağrıyordu ama hiç ellemedim 1 hafta içinde kendiliğinden geçti sıkmamak gerekirmiş
Yenibebekyeniheyecan zepbjk ağda yaptiriyorsan kil katlanması ola bilir bende olmuştu 1 kere oksijenli suyu şırınga ile hafifçe iceri vurdum içini çıkardı ve bitti bi dahada olmadı
zepbjk snm_ 🤷🏼♀️ sivilce gibi değil ama ufak şişlik ve sertlik bilemedim ben de bebekle ilgili değildir dye acele etmedim 2-3güne randevu verirler de artık neyse göstermekte fayda var
zepbjk Beker Hadi ya ama iştihaplı gibi değil dışardan öyle hiç bi aivilce iltihap görüntüsü yok görünen sadece şişlik nohut kadar ve biraz kaşınıyor :/ çok uraşmamaya çalışıyorum:/
Beker zepbjk bikaç güne başında iltihap oluşabilir canım evet çok kaşınıyor uğraşma çünkü çok uğraşırsan dağılır diye de duydum
Yenibebekyeniheyecan zepbjk ben zaten kendi kendime iğne yapıyorum ayna karşısına geçip o ne ki kuzum
WmonallissA Yanlış yönlendirmek istemem ama bir ara bende de olmuştu hamile değildim o zaman, internette okumuştum sıcak bir pamuğu değdirdim bir gün içinde yok olmuştu, tahminim çıbandı. Ama siz yine de bir doktora danışın isterseniz
zepbjk WmonallissA perşembe gününe randevu aldım aynen ne olduğunu bilsem ona göre bir şey yapayım da yine de aklımda bulunsun saol canım inşallah önemsiz bir şeydir