giyus06 kızlar merhaba yarın 28 haftalıga gircez 3 gün öncesine kadar bebeğimi göbek deliğimin hizasında hatta yukarısında hissediyordum 3 gündür kasıklarımda hissediyorum yaşayanınız varmı hareketleride azaldı
Astadavistabeybi giyus06 ben yaşadım tamda o haftalarda doktoruma yazdım bel ağrısında olduğunu söyledim muayeneye çağırdı 1 cm açılmam varmış vücut susuz kalmış 2-3 litre su iç dedi istirahat dedi yatışa devam ediyorum iğne ve ilaçlar verdi . Şimdi 31e geldik sizde bel ağrısı var mı?
busratunk5 giyus06 bende bugun aynı şikayet ten gittim bebek kasıklara inmiş dedi bol istirahat et ve ağır kaldırma dedi
giyus06 Astadavistabeybi normal dururken bi bel agrısı yok canımda persmbe doktora gittik bi sıkıntı yok demişti aslında ama cumartesi oldu smdide aradı sırada göbek deliğimn üstünde hissediyorum
giyus06 busratunk5 persmbe gittik bi sorun yok dedi ama cumartesi oldu ne olduysa ağır flanda kaldırmadım bi işte yapmamstım
Astadavistabeybi giyus06 valla canım bana istirahat dedi iş yapma yasak dedi hep yatıyorum ve bol su içiyorum haliyle wc de kaçılmaz oldu
Astadavistabeybi giyus06 herkesin bünyesi çok başka 1 cm açılmam varmış dinleniyorum bir süre ağır taşımayın derim güzel enerjiler gönderiyorum size herşey çok normal gelecek 🙏🌸