hndn26 Nidicard kullanıpta doğumu ertelenen var mı ? 32. Haftadayız 3 cm açıklık var. Bu ilacı verdi doktor. Kullananlar yardımcı olursa sevinirim lütfen
Astadavistabeybi hndn26 27 haftadan beri günde 4 kere alıyorum hastane yatışında sayıyı 6 ya çıkartmışlardı şuan 31 olduk . Başlarda sersemlik inanılmaz baş dönmesi yapıyordu sanırım artık alıştı bünyem
HilalG hndn26 35 hafta da erken doğum riskim vardı kullandım 38 hafta da suyu azaldığı için sezaryen oldum
Fxfx hndn26 ilk gebeliğimde 2 cm açılmam varken kullanmıştım.. Ancak hiç sancım olmadı.. 35 ten 37 ye kadar hiç kalkmadan (sadece wc) yattım ve 39 da ancak doğuma aldındım🤭
hndn26 Fxfx ne güzel durabilmiş o zamana kadar. Allah bağışlasın sabah dün sabah doğum yaptım bende. Küvöze aldılar ama kilosunda ciğerlerinde bir sorun yok Allaha şükür sadece besliyorlar şuan orda
hndn26 Zekiyebbcn bir iğnr yaptılar ama ne yaptılar bilmiyorum ki çok etkili olmadı zaten doğumum gerçekleşti çok şükür sağlıkla
Cnsuyakan hndn26 bende kullanıyorum cnm 33. Haftada sancıyla gittim durdu çok şükür rahim agzimda 18 mm düşmüş 34+4 olduk 36 ya kadar dayanırız insllh 🙏
Cnsuyakan hndn26 insllh cnm yaa öylemi hayırlı olsun insllh saglicakla alıp çıkarsınız nasıl bebisin durumu kaç kilo doğdu
hndn26 HilalG teşekkür ederim iyiyim çok şükür bebeğim küvözde ama kendi kendine nefes alıyomuş şükür:)