halitefe Ebru1520 doktorunuz önerdiyse kullanın kendi kafanıza göre değilde duruma göre çok faydalı duruma göre zararlı bir ilaç siz neden kullanacaksınız
Prensesimm77 Ebru1520 bende 12.haftadan 32.haftaya kadar corasprin kullandim ama baş ağrısı için kullanilmaz diye biliyorum parol içebilirsin ağri kesici olarak
Mom092 Ebru1520 kan durultucu degil mi o yaa bas agrisina kullanilmaz tek kullanilan parol agri kesici
Busra030409 Ebru1520 iki gündür başım çok şiddetli ağrıyo aspirini gebeliğin ilk başından beri kullanıyorum doktorumun tavsiyesi üzerine. Ama baş ağrısına çözüm olmadı bende parol mu içsek 😓
Busra34ybg Busra030409 yarım limonu sıkın biraz sulandırın ve için baş ağrımı kesen tek şey ilaca gerek Bile kalmıyor
Busra030409 Busra34ybg kaç bardak içtim inanın hiç fayda etmedi ilaç içmek istemiyorum ama mecbur kalıcam galiba 😕
Brcklc Burda hiçbirimiz doktor degilizki sen sağlığını riske atasin bunun şakası yok karnında sana muhtaç bir bebek var gerekirse saatlerce çek ağrıyı ama bence ilaç alma migren tasi var onu kullan hemen geçer zaten.
Busra34ybg Busra030409 şifa olsun inşallah bide migren tasından bahsediyolar oda iyi geliyormuş araştırın isterseniz
Mom092 Msydn6 bendede bebege giden kordonda sıkıntı varmis heralde çentik deniliyor bebek zayif kalmasin beslenmesi yavaslamasin diye verdi o ilaci