Kuzeyufuk Sevgili annelerim 21.haftadayız her gittiğimizde benim oğlumun eli yanağında kulagında var mı bizim gibi olan
Baharata Kuzeyufuk 10. Haftadan beri eli hep yüzünde babasına çekmiş minik oğlum eli yüzünde uyumayı seviyo 39 haftalık olduk hala aynı 😂
Tgncr05 Kuzeyufuk 30+1 hamileyim bu zamana kadar kızımın yüzünü hiç göremedim bütün ultrason fotoğraflarında iki eliyle yüzünü kapatıyor ve doktorumun onca uğraşına rağmen ellerini çekmiyor bu zamana kadar net yüzünü göremedim utangaç çocuğum benim😂😂😂
handesen73 Kuzeyufuk bnde 21 haftalikiken gittim oglusum sagdan soldan poz veriyordu28 haftaliken gene gittim bu sefer babasi gelem3di gec kaldi hemen naz yapti yuznu kapatmalar sirtini donmeler filan simdiden basladi nazlari dogunca napicaz bilemiyorum 🤣🤣
Demircisulee Bende 27 haftalık gebeyim son iki kontrolde yüzünü göstermiyor hep eli ile kapatıyor ayağını tutuyor falan 😁 naz yapıyorlar sanırım 🤭
Arasarzu Tgncr05 Aynı benim oğlum 28.haftamdayım bugune kadar bir kere yüzünü görmedim 😂 30.haftaya kaldı inşallah görürüm
Tgncr05 Arasarzu inşallah bende bi daha ki kontrolde görürüm cidden çok merak ediyorum göremedim bir türlü🙈😂