Ayseerkav Merhaba😇Bebek arabası konusunda bilgisi olanlar paylaşabilir mi lütfen nelere dikkat etmeliyiz en konforlusu hangisi olur hangi marka tercih edilmeli 🙏🏻
zeyno_gr Ayseerkav Bana ilk baston hediye geldi travele hevesm oldugu için değiştim ama bir tek pusetini kullanabildim çok ağır ve yer kaplamaya başladı arabaya falan sıgmadı pişman oldm normal klasik bebek arabası aldm onunda travelden farkı olmamaya başkadı bide hamileyim taşıyamamaya başladım şu an baston puset aldm tekrar keşke baştan hiç değişmeseydim dedim zaten küçüğü dogdgnda taşıyabldgm kadar kanguruda taşıcam daha sonra baston puset araba onda görede uygun oluyo hem yer kaplamaıyo taşıması sürmesi kolay
Gulfemsultan Etrafımdakiler illa travel sistem al çok rahat diyorlar, bana ise hiç rahatmış gibi gelmiyor. İlk aylarda travel kullanıp sonra baston arabaya geçmekte istemiyorum. Yani 2 kez ücret ödemek istemiyorum.Tecrübeli anneler yazsalar ne iyi olur.
Ayseerkav zeyno_gr evet aslında puset çoğu işi çözüyor ama ben hamile kalmadan öncede bu kanguru taşıma sisteminden korkardım şuanda öyle onu yapabilceğimi düşünmüyorum 🙄😅
Nurklc33 Ayseerkav Çocuğum bu ilk çocuğuma direk yatar pozisyonlu baston aldım pratik olsun hafif olsun diye ama hiç rahat etmedi çocuğum başından beri o icinde duruyordu ama belliydi rahat olmadığı başka tür baston aldım ilk olan 1 yıl sonra kırıldı diğerinde de çocuğum rahat dgldi bu çocuğuma ağır da olsa travel almayı düşünüyorum çünkü rahat olması önemli şuan benim icin
Aysun5819 Travel çok rahat değil tabi bu kişinin kendi isteğine de bağlı ben travel aldım kullanamadım çok fazla büyük ve arabaya bile sığdıracak kadar yoruluyorsun joie bin baston bebek arabasını aldım hem yatak oluyor hem kolay taşınıyor hemde hafif kesinlikle baston bebek arabası tercih edilmeli şuan elimde iki tane var diğerimi kullanalım dedik ama çok büyük sığmıyor tamamen kaldırdık