isilay Kaç haftalık oldunuz hanımlar ağrılarınız ve arada bebeğin hareketlerini hissetmediginiz zamanlar oluyor mu? Biz 22+5 olduk
Hilalyigitulec isilay ben 19.haftamdayim. iki haftadir hareketlerini hissediyorum ama bazı günler var bazı günler yok. Bu beni korkutuyor açıkçası. Hareket etmeye başladıktan sonra daima hissediliyor diyorlar ama bende öyle degil
Busranural97 Hilalyigitulec hayır bu haftalarda düzensiz olması gayet normal ben 26 haftadayım hala bi düzeni yok hergün hissediyorum tabi şimdi ama o haftalarda 1 gün olsa 2 3 olmaz diyorlar korkma yani
isilay Hilalyigitulec aslında normalmiş yani 2 3 gün boyunca hiç hissetmezseniz doktorunuza başvurun bazen benimkide hic oynamıyor korkuyorum ama çikolata vs biseyler yiyince dinlenince uzanınca oynuyor
isilay Busranural97 Haklısınız ben bazen gün boyu hissediyorum bazen gece yatana kadar hissetmiyorum değişiyor 🤷🏻♀️
Busranural97 isilay evet o gün ki hareket durumuna göre bile değişiyor bugün doktorum günde 10 kere hissediyorsan yeter dedi
isilay Busranural97 benim 5 kasımda detaylı ultrasonum var soracağım doktoruma karın ağrısı yaşıyorum ilk doğum sezeryan oldu buda sezeryan olacak ama neden böyle oluyor anlamadım 🤷🏻♀️