ikizlermom E bebekte lansinoh ürünlerinde baya bir indirim var ben haftasonu lansinoh ikili göğüs pompasını 450ye almıştım suan 381 lira 🙈 göğüs ucu kremi 60 lira tüm ürünlerinde indirim var kacirmayin derim😘
Ysmncylncpc Ebebek de hoşgeldin biberon seti 97 lira olmuş bakın derim. 160 ve 240 ml artı biberon emziği dahil. Ben mobilden sipariş verdim.
Esselma Şu anda hepsiburada yoyko park yatak 2 bin tl den 1300 tl ye düştü. Ben aldım. Almak isteyenlere duyrulur🤗
umutbaby Molfix yenidoğan 240 lı paketi 112 liraya, Duru granül sabun 1 kg 14.99, Unibaby yenidoğan ıslak havlu 12 Li paket 49.90 a aldım arkadaşlar hepsi burada dan epey indirim var bi bakın derim
kubuduru Hepsi burada fsiher price eğitici köpekçiğin kız kardeşi indirimde 😂 direk aldım bayadır bakıyordum. Yoyko bebek arabası da indirimde
Plump27 Hepsiburada indirimlerinden prima premium care 1 bu zamana kadar ki en iyi indiriminde 125 TL 140 adeti. Aynı şekilde 2 no sunu da aldım. Depend 10 lu ekledim 29 TL ye 2 paket. Hatta 25 di ama sepette yükselttiler malesef. Zıbın aldım derken 300 tl üzerine indirim oldu 30 TL. Kişiye özel diyor ama siz de Bi deneyin.
Hsbtlc HappyMom Hepsiburada da philips avent 120 ml cam biberon 57, 240 ml 68 tl ikili avent soft emzik 52 tl
Mom6 Hepsiburadada yenidoğan sleepy bebek bezi ve yenidoğan ıslak mendilinde indirim var ayrıca şuan 125ml bio oil çatlak kremide diğer mağazalara göre indirimde hepsini aldım biraz önce
Bltays Hepsiburada da mochi göğüs pompası 85 TL ye düşmüş arkadaşlar almayı düşünenler bakabilirler 🌸
Glcncesur Depend yetişkin bezi çok önermişlerdi doğuma giderken ve hastane için 5 kasım hepsi burada indiriminden 9 tanesini 29.90 a sipariş verdim. Takip edenler bilir fiyat çok iyi. Gögüs pedi vs ürünlerde de uygun fiyatlar var bugun kaçırmayın derim