simyakaya78 hayır tabiki kesin olarak hamile kalınmaz diye bir olay yok arkadaşım ama tabiki olasılık oldukça düşük yumurtlama günlerinin olmadığı zamanlarda. En elverişli Günler yumurtlama günleri. Ben bir kere aldım ovülasyon testi onun içinde de 5 taneydi zaten hiç bir işe yaramadı. Ama illa ki test kullanmak zorunda değilsin. Anlıyorum seni yok bugün ilişki olmasın yumurtlama yok. Ya da yumurtlama oldu diyelim hadi ilişki gerekiyor ee sonra birşey oluyor bazen o gün ilişki olmuyor tamamen psikolojiyi etkileyen şeyler bence. Ben öyle düşünüyorum. Ve iki günde bir iliskiye girmen kafi yumurtlamama gününü yakalayabilmek için birde stres yapma illa ki çocuk için yapmayın o zaman olmuyor stres çok büyük etken gerçekten ben 2 yıl denedim olmadı. Sonra olmazsa olmasın herşey Allah tan o verirse olur nasip etmezse olmaz dedim o ay sadece bi başında bi sonunda olmak üzere ilişki oldu hamile kaldım. Herşey Allah tan gerçekten o çok büyük. Sonra düşük oldu çık üzüldüm çok kötü bir süreç geçirdim. Ama şimdi ikinciye tekrar hamile kaldım 4 ay sonra. Ama dedim ki Allahım verdi uygun görmedi aldı. Verirse gene olur dedim hiç stres yapmadım ve rabbim verdi şükürler olsun. Hiç strese girme rahat ol öncelikle ilişkin düzenli olsun asla robotlaşma monotonlaşma hayatına ailene odaklan. Ol der ve olur herşey 🙏🙏