Ozlemtuncay Acil yardım lazım dişimin ağrısından duramıyorum ne yapmalıyım ? Doktora bugün gittim ilaç verdi ama geçmiyor ağrısı bebeğe zararı olmadan evde ne yapabilirim
tulay_asya67 Ozlemtuncay bende ilk hamileliğimde çok cektim diş agrısından öncelikle bol bol süt iç..ben pamuğa kolonya döküp ağrıyan dişime koyup diğeriyle bastırmıştım sıkıca dayanabildiğim yere kadar ..çok kolay degil ama faydası olmustu
[silindi] Ozlemtuncay 3 ve 6 ay arası tedavi yapılabilir doktor onay kağıdı ile. Keşke hamile kalmadan önce tüm diş işlemlerinizi yaptırsaydınız. Hamilelikte çok zor oluyor inşallah çekilmez dişiniz şuan için ağrı kesici haptan başka yapılacak bişey yok.
Gokcefeyza Ozlemtuncay Geçmiş olsun. Siyah zeytinin çekirdeğini çıkarıp ağrıyan disinizin üzerine koyup ağzınızı kapatın 1 saat kadar dursun bana çok iyi gelmişti. Bir de karanfil yağı diyorlar ama onu denemedim.
Aryaliya Bi önerim olamayacak ama Allah düşmanımın başına vermesin diş ağrısını Çokca sabır diliyorum
Ozlemtuncay [silindi] 6 aylık olduğu için işlem yapılamıyor malesef 3 gün önce olsaydı tedavisi vardı ama şuan ilaç tedavisinden başka bir çözüm yok