Mucos Çok şükür bugüne . Kontrole geldim doğuma girdim . Hastanedeyiz şuan mucize gibi geldi bebeğim ❤️
Turtaliblog Mucos Hayırlı olsun canım gözün aydın. Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin. Normal mi sezeryan mi oldun neden kontrole gidip doğuma aldıkar bende aynı haftadayım da 🥴
Cinarmom Mucos bugün bende 37+6 haftaligim 38+3 de bende sezeryan olacam inş 2.gebeligim.. gözünüz aydın hayırlı evlat olsun ins minik 🙏🏻🌸
Mucos Turtaliblog sezeryan oldu canım ikinci sezeryanım. Ufak ufak sancılar çıktı nst de bebeğin nabzı da yükseliyordu o yüzden hemen aldılar. Çok şükür şuan çok iyi sağlıklı . Allahım sanada kolayca yaşatsın bı mucizeyi 🥰
Turtaliblog Mucos Hımmm, anladım. Oh ne güzel mis kokusunu çektin içine. 🥰 Tekrardan gözünüz aydın, sağlıkla büyüt. Çok teşekkür ederim, amin Allah razı olsun.
Mucos Cinarmom benim de aynıydı 38+3 günlük olacaktım yani cuma günü çok az erken oldu sadece . Sağlıkla gelsin inşallah 😊
Mucos Cinarmom korkma korkma böylede güzel oluyor İnan ki gün beklemekte yoruyor insanı . Sağlığı yerindeyse hiç korkma 😊