Nurcanpehlivan Selam 🙋♀️ bugün hamile oldugunu öğrendim çift çizgi çıktı ama ultrason görünmedi yarın kan tahlilim çıkacak acaba hamile miyim kızlar😐 mide bulantım fazla sekiz günde gecikti🤷♀️
Elbet-birgun-kavusacagiz Nurcanpehlivan ultrason icin cok erken muhtemelen Kan tahlili cikinca tekrar yazarsiniz anlattiginiza gore idrarda hamilelik var 😊
Deryayurt Nurcanpehlivan hastanede mi yapıldı kan tahlili barkodl sonuca bakabilirsin netten yada enabızdan
Beyzaaydin Nurcanpehlivan alttan muayene ettirme genelde ilk keseyi göremeyince alttan bakıyorlar benimde senin gibi olmuştu ilk göremediği için alttan muayene oldum ve eve gidince kanamam başladı hafif hafif ertesi günde düşük yapmıştım . Denk mi geldi bilmiyorum ama daha sonra bunu da duydum aklında olsun umarım hamilesindir 🤗
Nurcanpehlivan Elbet-birgun-kavusacagiz evet çift çizgi çıktı midem aşırı bulanıyor ama dün bir ilaç yedim mide bulantısı yemek istemiyorum 😐
Nurcanpehlivan Beyzaaydin çok tşk ederim beynim aklım kalbim yer değiştirdi inş hemen bu hamilelik takvimi aklıma geldi indirdim çok heyecanlıyım
Ozdmrkbraa Beyzaaydin bende keseyi de kalp atışını duymayı da vajinal ultrasonla baktı doktorum çok şükür bi sıkıntı yaşamadım da 31+5 teyiz yerleşme kanamam bile olmadı riskli bi durum olsa bı doktorlar öyle bakmazdır diye düşünüyorum
Sema-akk Nurcanpehlivan benim de ultrason da görülmemişti daha küçük olduğu içindir belki de. Alttan muayene ile gözükmüstu yarın kan sonucuna göre tekrar bakılır belki. İnşallah hakkınız da hayırlısı olsun 🙏
Nurcanpehlivan Sema-akk Sema-akk alttan muane olmadım kan tahlili sonucu bekliyorum çok tşk ederim rabbim sizinkini de kucağa almayı nasip etsin 🥰