Gdrleyla Aytenkrsln bende daha başındayım henüz alışverişin 🥰😁😁Allah bağışlasın canım rabbim inslh sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
ThinkerTubi Benim 1 Mart gözüküyor. Kızım olacağı için sanki Şubat sonu gibi doğar hissediyorum. Aralık ayı gibi başlayacağım alışverişe, henüz çok erken gibi hissediyorum alışveriş için çünkü hala çok küçük geliyor bana 😇
Gdrleyla umutbaby ya massallh iyi yapmışsın canım zaten çok çabuk büyüyorlar arkadaşım dedi Leyla hep uygun düşün dedi çünkü gereksiz oluyormuş sonradan
umutbaby Gdrleyla evet ben üç tane büyüttüm daha önce yediği helal giydiği haram derler ya gerçekten öyle hele ki ilk üç ay çok çabuk büyüyorlar o yüzden çok fazla almamak lazım sağlıkla doğup büyüsünler inşallah büyün evlatlar
Duru999 Gdrleyla ay masAllah😄 aralik sonu dogum var. Ben hicbisey almadim🤣 erken diyorum. Birde subat mart annelerin telasin goruyorum. Ben neden boyleyim diyom kendime😄 Allahin izniyle hepimiz sag salim alalim kucagmiza amin😇
Gdrleyla Duru999 😁amiiiin canım benim inşallah çokça amin 🥰🥰😘🙏kız ben önceden öyleydm herşeyi son dk bırakrdim ve hep eksik donerdim unuturdm eşime desem sonra alalpm bu sefer çok fazla tutacak gözümuzce çok pahalı goruncek ufaktan böyle ivir zivirlarini Alayımda beyfendinin😘🥰😁😁😁
halitefe Gdrleyla canım kısakol ve uzunkol karışık aldım ben kayserideyim çünkü burda hazirana çıkana kadar hava tam ısınmaz Mart’ta Nisan’da bile kar yağabilir ama senin adana olacağı için kısakola ağırlık ver bence uzun kolda ilk ay için 3,4 tane alsan yeter
Gdrleyla halitefe tam tersiyiz desene Kayseri’de yakın gerçi ama 😁😁 aynen öyle yapayım ozmn canım zaten 40 gün falan kalırım 40m çıkana kadar sonra geri gelcem buraya
Gdrleyla Melike48 allahm bağışlasın massallh kuzum benimde artık başlamam gerekiyor a101biseler alrimda ya illa erkek die herşey mavi sinir oluyorum başka yerde bı int alanilirm bulunduğum konum uygun degl hicbise yok böyle yeşil turuncu mavi kahverengi sarı her renk almak istyrm Allah izin verirse😁
Gly_87 Gdrleyla herkese merhabalar benmde 22 mart dogum gorunyor kizim gelcek hayirlisiyla.bende hatay iskenderunluyum,malum burda kış gelmek bilmek yaz gitmek bilmez🤣uzun mu alim kisa kol mu alim onun ikilemini yasiyorum 🤣🤣
Elifyali Oo maşallah yorumlara baktm da herkes baya hazırlığını yapmis biz daha erken diye baslamadik… Ol3 gecenlerde cok begendik martta soguk olir die kalin tulumlardan aldm bir iki tane…
Gdrleyla sedaa_aa bence çok iyi yapmışsın kuzum 😘zaten o ıvır zivirlar sanki daha fazla tutuyor anlamadım bu işi ,😁😁
sedaa_aa Gdrleyla ıvır zıvır diyoruz da başlayınca alınacak çok şey varmış dediğin gibi asıl elemanlardan daha çok masrafı olacak 😂
06uysal Gdrleyla tahmini 3 mart inşallah doğum. Erkek bebeğim olacak allah nasip ederse. Şuana kadar sadece heveslik bikaç parça aldım. Bu ay sonu başlayacağım alışverişe
Gdrleyla Mervehhhhh bende öyle düşünüyorum zaten gurbetten memleke gidec kolu komşu hep getirmisti kardeşime e bide yeni evliyim yarın 1.yilimiz ve ilk yıl Allah izin verirse 3kisi olcaz 🥰yani bizede getirirler die düşünüyorum 🤷🙈🙈🙊😁
Cagla12ht İyi akşamlar kızlar 19 haftalık gebeyim tahmini doğum tarihim 24 mart allah kısmet ederse 🥰🙏 kızımız olucak 🌸 Rabbim sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin 🤱🤲🏻
Gdrleyla sedaa_aa aynen vala beşik bebek arabası ama kucağı hazır lap die buluyoruz ama gel gelelim ince detaylara😁
Sinemm35 Gdrleyla 21+1 haftalik olduk 15 mart görünüyor doğumumuz bir çok eşyasını aldık 2 tane 10 lu hastane çıkışı bir büyük bir küçük beşik nevresim takımı uyku seti cibinlik kıyafetleri banyo eşyaları alındı ufak tefekler ve arabası kaldı hayırlısıyla kızımız sağ salim gelsin de kullanmak nasip olur inşallah :)
uykusuzbirben Gdrleyla benmde bi çok şey eksk henüz daha erken gbi geliyo da işte bu sefer bi kereden almak istemiyorum. her ay bşyleri yavaş yavaş alıcam. büyük oğlumda herşeyi bi kereden almştk. beşiğimzde ablam hediye edick 😀 o dertten kurtuldum neyseki. çantaya bakınıyorum bende ama o kdr çok çeşit varki insan kararsz kalıyo iki aydr bebek bakım çantası bakıyorum resmen 😀
uykusuzbirben Ezgier kuzum sizin normal doğum olck sanrm buna rağmen belli tahmini bi tarih veriyo ya doktor sezryn olunca tahmini bi tarih vermesine gerek kalmıyo bnm ilk doğumumda sezryn olduğu için ikinci kontrolümde gün verdi doktorum. ztn verdiği tarih 39. hafta oluyo o yüzden hesaplayıp direk 20 mart dedi yada duruma göre 27 martta olablr dedi bakalım nasip artk rabbm sağlıcakla bebişlermzi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲