MummyTugba Merhaba🌸 günde en az 2 litre su içmeme ragmen bugun baska bir dr da suyu az dedi, renkli ultrasonda net cıkmadı. Ortalama 3litre içiyorum aslında ama neden hala az acaba? Siz neler yaptınız artması için?
Cheerfulmom MummyTugba Burdan okuduklarım kadarıyla havuç suyu diye biliyorum. İçtiginiz su bebeginizin suyunu arttırmaz çok geçmiş olsun 🙏🏻
Zerrin3yanteri MummyTugba içtiğimiz su bebek suyunu sadece yüzde 10 etkiliyor demişti doktorum. Armut ve havuç su tutar demişti. Bende de su fazlalığı vardı, sınırdaydı.
Arifcan16 MummyTugba canım salatalık ye ben suyu az içmeme ragmen suyum en basından beri cok iyi şuanda 38+2 günlügüz cok şükür yine iyi 🙏🏻🤲🏻
olalahoppala Ben havuc suyu icmiyorum ama havuc yiyorum. Günlük 2 litre en az su tüketirim. Rabbim kolaylik versin
MummyTugba Zerrin3yanteri allah allah su içmenin bebegin suyunu az etkiledigini yeni öğreniyorum 😕 havuc suyu deniycem
Minikjelibonum MummyTugba daha haftanız düşükmüş kaç ölçüm aldı söyledimi doktor. Eğer şeker hastalığın yoksa hergün havuç suyu iç içinefe bir tane siyah havuç kat. Deveci armudu bulursan deveci armudu ye birde. Su içmek çok işe yaramıyormuş bn hergün havyç suyu içiyorum
Unlukacar MummyTugba canım gebelik şekerin yok ise havuç suyu tüket gebelik şekerim var ise hem sana hem bebeğine çok zararlı şekerden dolayı
MummyTugba Minikjelibonum ölçümü söylemedi ama az dedi 😕 öyle yapıcam yarından itibaren, armuda da yarın bakayım bulursam yerim çok teşekkürler 🙏🌸
Makkgok MummyTugba bende 38inci haftamdaydım suyum azalmıştı doğuma almışlardı halbukisi çokda su içerdim