BilmemKacYilOldu kızlar bugun doktora gittim asırrı kanamadan dolayı baan hastaneye git sana alttan dikis atacaklar dedi olan varmı nası bisey bide özel hastanelerde ne kadar yapıyo ? nolur yazın bana anlatın herseyi
93yeniden BilmemKacYilOldu her hastanede fiyatı degişir canım demekki risk gorduler bence dusunme yaptır bende 13. Haftada oldum
93yeniden BilmemKacYilOldu agrı duzeyi herkeste farklı oluyo ben genel anestezi ile oldum bende cok agrı oldu ama bazılarında da hiç olmuyo
Nnevra Banada 12.haftada atıldı.belden uyuşturup yapılıyo aynı gün taburcu ediyolar sonrasında hiç ağrı sızı olmuyo..bende çok korkmuştum ama hiç korkulcak bi tarafı yok rahat olun 🙋🏻♀️
BilmemKacYilOldu Nnevra ben bir düsük sonrası yapacaklarmıs da bu serklaj ikili taramaya basgkı degil demi?
93yeniden BilmemKacYilOldu ikili taramaya baglı degil Rahim agzında acıklık varsa öncesinde erken dogum varsa yada gebelikte kanama falan oldugu durumlarda düşük falan oldugunda yapıyorlar
BilmemKacYilOldu 93yeniden bende 18 haftalık dogum olmustu dun özele gittim serklaj yaptır dedi bı da böyle olabilir dedi