esloka Hulya- 37 38 gibi eğer ikinci doğum ise açılma var mı gibisinden son zaman mis gebelde haber vermiyorlar ben her seferinde hazırlıklı gidiyodim
MiniKaya Hulya- önümüzdeki ptesi gideceğim 37. Haftanın içinde olacağım doktorum haftaya çatı muayenesi yapacağım dedi 😊 bir sorun olamamasına rağmen ben her seferinde hazırlıklı gidiyordm nstde hissetmediğim bir sancım olur yatış yaparlar falan diye
mercimekkmom Hulya- benımde bugun yapıldı 38 deyım suan. Bılgı vermedı ama ben sureklı hazır bı sekılde gıttım ne olur ne olmaz dıye.
Seyhann0606 mercimekkmom 2 parmaklamı yapıyorlar . Geçen gün hastaneye gittim alttan kontrol ettiler de , korkuyorum daha kötüsünü mü yapıyorlar diye
Nktozkn Benim ikinci gebeliğim 39. Haftadayım doktorum çatı muanesi yapmayacağım dedi açılma için yarın kontrolümde bakar mı bilmiyorum bebiş kanala girmemiş çünkü 🤷♀️
mercimekkmom Seyhann0606 önce ultrasonla baktı alttan sonrasında evet parmakla ama kendını rahat bıraktıgın surece korkulcak emın ol bısey yok
gulerari98 bende bugün oldum 36+4 deyim sürekli normal doğum istiyorum diyordum bugün de dedim gel bakalım dedi normal doğum yapabilirsin dedi canım hiç bişey yok saniyeler sürüyor hiçte canım acımadı
EsmaaTklc Hulya- 37+2 bugün oldum benim doktorum söylememişti ama söylemediği iyi oldu korkuyordum bugün yapalım mı dedi korkarak evet dedim ama hiç korkulacak birşey yokmuş iki parmak ile yaptı hiç acımadı
Semrag03 Hulya- Bana bilgi vermedi bugün oldu. Normalde 38+0 da kontrolüm vardı ama hafta sonu ağrım olunca ben randevuyu bugüne çektim. Yani 37+5de çatı muayenesi oldu.