GamzeGokce glsahbaydemir daha günüm belli değil nromal yada sezeryan onuda konuşmadık bakalım yarın kontrole gidicem ne dicek
Ebrarnisa Baby216 bana şuan suyun gelcek bişey yapamyoruz dediler bugün 32 haftalığa girdik 34 haftada Doğuma alcaz dediler 😐
Baby216 Ebrarnisa evet buradakileri de 34 e kadar bekleyip doğuma alıyorlar. Hakkında hayırlısı olsun inşallah
korhanin_annesi normal olursa 40 hafta 13 aralik deniyor bakalim daha karar veremedim alttan kesik olursa sezeryan istiyorum ama kesik olmazsa normali tercih ederim
1MelekAnnesi_ Ecenurum canım kasar peyniri muz sut yogurt yumurta her gun ye bunları bebege kılo aldıran yiyecek bunlar
Baby216 Ebrarnisa suyum çoğaldı şu anda iyiyim doğum yapmadım. Nerdeyse 15 gün hastanede yattım. Yarın Doktora gideceğim inşallah oğlum iyidir. Siz nasılsınız doğum yaptınız m
gupsemnur glsahbaydemir selam bende kasım annesi olmayı beklerken 1 Aralık gün verdi doktor 38+4 ile sezeryan üçüncü doğumum olacak kısmetse zaman az kaldı
glsahbaydemir gupsemnur aleykümselam, ben 5-6 gün daha erkene aldırdım zorlandığım için 😌 bebek önde zaten 😬
gupsemnur glsahbaydemir benim bebeğimde bir hafta önde 10 /12 Aralık çıkıyor sata göre ama doktor kilosu iyi geliiimi önde 38+4 alalım dedi 1-2-3 Aralık ne zaman isterseniz dedi 1 Aralık dedik bakalım haftaya yine kontrolüm var bakalım ben bir hafta önde olunca erken olurmu dedim ama sata göre hesaplıyorlar sağlıcakla gelsın
glsahbaydemir gupsemnur benimde normalde 12 aralıkta günüm doluyor, 1 Aralık demiştik o yüzden. 2 gün önce gittiğimde 24-25 Kasım alalım dedim, zaten 37+5 haftalık görünüyordu aslında 36+3 doktorda bi sıkıntı görmedi şükür haftaya alacak hayırlısıyla 🙂