Hllfrdvsihsn Başlıktan anlayacağınız üzere benim kızçe gelmiyor hiçbi belirtim yok siz neler yapıyorsunuz gelsin diye🙈🤔39.5 haftayız😎
Dh52 Hllfrdvsihsn umudum tükenmek üzere 39+1🤷♀️ Ama belirti yok rüyalarımda doğuruyorum ama gerçekte ne zaman olacak bilmiyorum😊
Aysem_80 Hllfrdvsihsn Büğün 40 haftalık olduk hala gelen giden yok inşallah hayırlısı ile sağ sağlim yavrularımızı kucağımıza almak nasip olur 🤲🏻🤲🏻🙏🙏☺️
Hllfrdvsihsn Dh52 Artık beni geçtim eşim bile rüyasında görüyor doğuruyordun diyor🤣🙈Sizin yaptığın başka bişey varmı doğurmayı kolaylaştırmak için
Hllfrdvsihsn Aysem_80 inşallah sağlıcakla gelsin kuzular🥰 siz neler yapıyorsunuz doğumu hızlandırmak kolaylaştırmak için🤔
Dh52 Hllfrdvsihsn yürüyüş squat hurma klasik şeyler yani🤷♀️ Yarın kontrolüm var hayırlısı ile kanala bile girmemişti
Aysem_80 Hllfrdvsihsn bol bol yürüyüş yapıyorum hurma yiyorum suguat yapıyorum merdiven çıkıyorum iniyorum ama boşa işe yaramıyor gelesi olmayınca gelmiyor 😂daha aşagı inmedi yukarda duruyor ☺️☺️
Hllfrdvsihsn -Aysenur- bizim o kadar bekletmeyecek muhtemelen kilodan kaynaklı Cuma’ya kadar geldi geldi😰
-Aysenur- Hllfrdvsihsn persembeye kadar pasam kendi gelmezse suni sanci ile bi deneme yapacak bizede doktorumuz hayirlisi olsun insallah😊
Aysem_80 Hllfrdvsihsn Benim de kemik yapım müsait olmadığı için normal Doğum yapamayacağım Cuma günü sezaryen olacak ☺️