Duygu6166 cnsuuu evet canım gördüm ama 5 haftalık gebeyim doktor bebeğin 4 haftalık olduğunu söyledi 20 gün sonra kalp atışını duymak için çağırdı
teyzeoluyorumm Duygu6166 ablamın 6+6 haftalik ama doktor 5+6 demiş ve riskli gebeliğe göndermiş inşallah bir sorun çıkmaz😔
cnsuuu kızlar selam, 5+1 günlük hamileyim ve inanılmaz sancılarım oluyor. sanki adet olcakmışım gibi. çoğu zaman kanama oldu mu olacak mı diye kontrol ediyorum tuvalette. benim gbi bu haftada bu sancıları çeken var mı? :(
Rana-10 cnsuuu ben de şuan 5-6 haftalığım aynen dediğin gibi çoğu zaman kontrol ediyorum bişeyler mi oldu diye normal sanırım bu dönemde şiddetli ağrı olmadığı sürece bel kasık ağrısı normal yalnız değilsin yani😊😊
Syydmoomm cnsuuu ben 6+6 gebeyim benmde hergün hafif sancılarım oluyo kasıklarımda. Özellikle ev işi yaptıktan sonra ya da yemek yaptıktan sonra iş beni yoruyor 😖
Hlymstf cnsuuu benimde öyle bende normalde 6+1 haftalık hamileyim ama daha keseyi görmedim Kasım 18 de randevum var gidip gorecem ama adet olackmisim gibi ağrılarım var
Hlymstf cnsuuu benimde öyle bende normalde 6+1 haftalık hamileyim ama daha keseyi görmedim Kasım 18 de randevum var gidip gorecem ama adet olackmisim gibi ağrılarım var
gmzrk Syydmoomm bende 6+7 yim yorgunluk güçten düşme var dikkat etmelisiniz zaten ev işlerini yavaştan alın dah çok küçük tutunması için az iş yapın
06mehtap37 Ben de 5+3 günlük hamileyim lekelenmem oluyor iki gündür düşük tehlikem varmış yatıyorum sürekli 😔
06mehtap37 Syydmoomm evet benim keseyi görünce yerleşmesi gereken yerden biraz aşağı yerleşmiş düşük tehliken var dedi