Balkuzu01 22 gün kaldı doğumuma. Yürürken fln karnımın altı ağrıyor Bacaklarım tutmuyor Kasılıyor Ayaktayken falan ağrı oluyor karnımda regl sancısı gibi belki de ondan bi tık daha değişik bi agri Doğum hazırlığı mı nedir acaba
xgmztlm Balkuzu01 1 ay önceden yaşamaya başladım bu belirtileri 39.haftamdayim hala gelen giden yok🤷♀️
Tugceecikk Balkuzu01 aynılarını doktoruma sordum bana hazırlık yapıyor rahmin çok iyi dedi benimde 11 günüm kaldı şuan hala aynı belirtiler devam :)
Muzeyyenn Balkuzu01 benim de 21 gün kaldı aynı şeyler. Ek olarak çok az ve sık olarak idrarara çıkma var. Bu var mı sizde?
Zeyzey14 Balkuzu01 bende de var bu belirtiler 38+3 üz. Kanala girmek üzere dedi doktor cunartesi günü gittiğimde
Mekselinda Bebek hazırlık yapıyordur canım endişelenme biraz uzanıp dinlen. Geçerse yalancı sancı geçmeyip şiddetlenirse dakika aralığı azalırsa doğum sancısı başlamıştır
Balkuzu01 Mekselinda şu son 1 haftadır fln ağrılae çoğalmaya başladı ama öyle her 5 10 dk da girmiyor bir kac saatte bir iyi ağrısı oluyor diger zaman aralıklarında da az ağrı oluyor
Mekselinda Balkuzu01 yalancı sancılar öyle olmalı o bir saatte sıcak duşa girersen çok faydası olucağını düşünüyorum ve haftaya doktoruna görünmelisin rahimde açılmalar başlamış olabilir ama hiç endişelenme doğumun rahat olacaktır😘
Balkuzu01 Mekselinda zaten bebeğin kafası rahme gircek gibiydi ortadaydi ama kanala girmemişti belki de girmek icin ugrasiyodur
Balkuzu01 Zeyzey14 hadi ya Bende ayakta durunca ve hızlı hareket edince kasilma ve sanci oluyor karnimin altinda sizde de mi oluyor
Tugceecikk Balkuzu01 çarşamba olucam inş bakalım ne dicek hayırlısı olsunda sağlıkla gelsinler kendimi hazırladım pskolojik olarak 🤲🏻