Bynkus01 Kızlar kontrole gittim benegim geçen haftaki kilosunda bir hafta geri ne yapmalıyım böyle durumda olan varmı
htcedgn Bynkus01 bir hafta geride olması gelişim geriliği sebebi olmaz🌸 metak etmeyin🙏🏻🌸 beslenmenize ve kullanıyorsanız vitamin takviyelerinize dikkat edin yeterli🌺
diyhomelif Bynkus01 kuzum bol kaşar gunde iki muz ve ceviz ye. Yani ben öyle çok yemişim ki artık doktor dur dedi 🤗
Dilara1503 Bynkus01 canım suan doğsa bile sorun olmaz Allah’ın izniyle hem haftan iyi hemde kilosu illa her bebek 3,5 veya 4 kg olacak değil yeterki sağlıklı olsun.
Bynkus01 htcedgn dikkat ediyorum ama geçen ki gittigim haftayla aynı kiloda hiç almamış ister istemez üzülüyorum
diyhomelif Bynkus01 kuzu süt icemiyorim ben yumurtaya alerjim var bu dediklerimi ağırlık olarak tüketiyorum. :)
diyhomelif Bynkus01 evet ya da tost yapıyorum yanına çeri bol bol çeri ve roka bide kuzu yemenden kısma ye gitsin
Bynkus01 diyhomelif asla kısmıyorum faydalı şeyler yemeye çalışıyorum ama niye böyle oluyor anlamıyorum allah razı olsun yardımcı oldunuz