Meryemmusa DenizGzm Benimde aşağıda plasenta şimdi 31 haftalık olduk çarşamba randevum var bakalım doktorum ne diyecek sezeryan doğum olacak
Goncikim DenizGzm canım ben 23 haftalık gebeyim cuma günü doktor bana aşağıda dedi inşallah yapışık değildir dedi 😔eğer yapışıksa daha kötü bir durum ama değilse 28. Haftalara kadar yukarı çıkıyormuş
DenizGzm Meryemmusa bende bugün gittim yukarı çıkmamış dedi kesin sezaryen dedi kanama olursa hemen sezaryen dedi. Olmazsa 37. Hafta da sezaryen dedi kanama olur diye çok korkuyorum :(
Meryemmusa DenizGzm Evet banada aynısını dedi kanamam olursa alacaklar hemen yoksa sezeryan günü verecek
Vkdldkc Bende burda durayım bizde 26 haftalığız ve aşağıda olduğu için bende en çok bu soruyu merak ediyodum bende kanama falan olmadı çok şükür sürekli dinlenmeye çalışıyorum
DenizGzm Vkdldkc bende de kanama olmadı çok Şükür Allahım olmasın da inşallah 30 haftalık olduk bugün canım bizde haftaya kadar yolu varmış bekle bakalım çıkar belki çıkmazsada beklicez sağlıkla gelsinler de
Kar-tnsi2 Kızlar benimde aşagıda dedi Dr ama kapatmazmış rahimi öyle olsa bile sezeryan doğum zorunlu mu bilen var mı cnm
Kar-tnsi2 DenizGzm hayırlısı cnm insaallah ama ben zaten epidural normal doğurmuştum bu kez sezeryan olsun ne olacak hayırlısı olsun 🤲
Goncikim DenizGzm her doktor anlamıyor benim doktorum rahim emarı çektir dedi.. yarın Prof a gözükeceğim bakalım