Mrvbyrm
Şuan ki keyfime göre cevap veriyorum… Yaptırma ya boşver. Zaten arkadaşlarda açıklama yapmış neden yaptırmaman gerektiğini!!!.
Sen yaptırdın mı? Evet ben yaptırdım ve bu testlerin bebek için çok önemli olduğunu savunanlardanım ve her daim sadece doktoruma bıraktım. Çünkü nedeni bilip güzelce her seferinde anlatanlardan. Evet çoğunluk olarak down var mı yok mu diye bakılıyor diye bir algı var ama değil arkadaşım, bebeğin o haftada gelişmesi gereken organlarınada bakılıyor.
Bazı arkadaşlar hala böyle söylemişlerdi komşumuza ama bebek sapasağlam doğdu cümlerini geçin artık. Dr. Size böyle söyledi de bebeğim sağlam oldu diyen kişiler yazsın gerçekten yanılma payı var bunu doktorlar zaten dile getiriyor ki. Kesin bebeğin down lu demiyorlar zaten diğer testleride öneriyorlar. Artı gerçekten bazı bebeklerin belirtileri çok net.
Kadın doğum dr. En iyilerden biri ve perinatoloji doktorumda Zaten bu bölümün dünya bölüm başkanı, o bile kesin konuşmaz Sadece biz gördüklerimizi söyleriz olasılıkları. Bebeğin durumu
Peki sağlıklı bir hamilelik geçiren bir annenin bebeğinin downlu doğduğunu duydunuz mu evet örnekleri var Doktorum diyor ki bebek sağlıklı ama bunlar bizim gördüklerimiz bide görmediklerimiz var dedi. Yani sağlıklı bir bebek doğduğunda hasta olabilir. Bunları neşen hiç dile getirmiyorsunuz sonuçta Hunlar’da duyulanlardan.
Ben 2.Li yaptırdım Ama dr. 3.lü gerek duymadı bebek sağlıklı idi. Artı kontrollerimizde de bir sıkıntı görmedi, detaylıda güzel geldi derken yolun yarısını bitirdik artık.
Peki 2.li ve3.lü yaptırmayıp detaylıda sorun yalıysan annelerimizi gördünüz mü burada, keşke ikiliyi yaptırsa idim dediklerini.
Gerçekten kimseyi kırmadan açıklama yapmak istiyorum ama bu tarz sorularda elim ayağım titriyor. Birde bırakın artık 2.Li teste down dediler aldıracak mısın? Bebeği aldırmak için yapılan bir test algısını bırakın lütfen.