Papatya-20 Yarın gircem inşallah ultrosona göre 23 regli tarihine göre 22 gözüküyor bakalım detaylıda kaç haftalık cıkcaz 💙oğluşum da sizlerin evladıda saglıklı sıhhatli olsunlar inşallah güzel sonuclar alalım 💫✨🙏🏻
Papatya-20 Ecrin23 perinatoloji 450 TL istedi digeri 150 TL istedi canım para durumuna göre ve hastanelere göre daha karar vermedik eşimle kararsız önce kendi doktorumla konusayım ona göre gidelim dedik
Ecrin23 Melek8985 herkes erken haftada girmiş acaba ben geçmi kaldım perinatologtami radyolojidemi gectiniz
Elifyali Ecrin23 persembe gunu girmistim tam 22+0 da… Doktorum 1 saat te bakti bazıları yaptrp yaptrmmkta kararsz kaliyor ama bence onemli birsey arkadslar doktorun verdigi her bilgi
halitefe Ecrin23 radyoloji yapar ama alanı değil bir sorun görse anlayamaz yapan doktorun perinatoloji uzmanı olması lazım bir arkadaş yaptırdı bir sorun olabilir diyip perinatoloğa göndermiş kız 2 kez ödeme yaptı durduk yere
Ecrin23 halitefe Ben 18 haftalık iken perinatologa görünmüştüm ama şimdi randevu alamıyorum diye radyolojiye gidecem doçent radyoloji uzmanı ama emin olamadım iste