Sedolili Kızlar az önce camasirimda hafif ıslaklık vardı akıntı değil ama bir liradan büyük acaba suyum sızıntı şeklinde geliyo olabilir mi böyle birşey yasayan var mı bu arada sancım yok sadece arada karın ağrısı oluyor o da ev serin biraz ona baglamistim
Unlukacar Sedolili canım benim suyum gelerek erken doğum yaptım renksiz ve kokusuz olur idrarını tutabilirsin ama suyun gelince tutmak istesende bacaklarından süzülüyor tutamıyorsun
Rmeysa_1661 Sedolili suyun az az gelmesi bazı hatta sadece bir kaç gebede görünen olay su gelişi başladığı zaman durmaz ve sızıntı da olsa devamı gelir böylelikle sancılarınız sonradan başlayabilir eğer gününüz geldi ise olayı takip edin tekrar aynı şekilde bir ıslaklık görürseniz acile gidin 😊 endişelenmeyin suyun gelişi anlaşılmayacak bişey değil
Sedolili Unlukacar evet renksiz kokusuz ama çok az. Günüm de geldi aslında ama suyun gelmesi biyle mi olur bilmiyorum
aybarsdefne Sedolili kendisi geldiği zaman böyle sızar sonra çoğalır ve kanlı akıntılı olur siz idrar keçaırmadıgınıza emin olun kontrol edin eğer devam edecek olursa akıntı ki devam eder çoğu zaman hemen doğum yapacağınız hastaneye gidin sizin sancınıza baksınlar belki Sünni verir doktor belki odaya alır sancını bekle der
Unlukacar Sedolili canım kontrol et eğer devam ederse mutlaka doktora git benim gelmeye devam ettiği için doğum başladı canım
Sedolili aybarsdefne çok teşekkür ederim soylediklerinize dikkat edicem idrar kacirmadigima eminim tek korkum suyum gelir biterse bebeğime bişey olursa Allah korusun 😱
Sedolili Unlukacar öyle mi şu an doğum mu başladı 😱 kendimi takipteyim ara ara gidip bakicam zaten kasılmalarım vardı eğer bu suysa sancı da gelir herhalde
Unlukacar Sedolili eğer zamanında doğumsa sancın da gelir canım benim erken doğum olduğu için sancım kasılmalarım yoktu
Sedolili Unlukacar maşallah 😊 sağlığı yerinde olsun da en önemlisi bu Allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin 😊